Næste WTF-emne

Jeg var 13 år gammel, da vi i en EDB-time (for det hed det dengang) blev sat til at fremstille vores allerførste emailadresse. Selve emailen var ikke så pinlig – det var faktisk værre med adgangskoden, som jeg den dag i dag stadig bruger trofast. Men andre var ikke helt så heldige, som et par stykker bemærkede, da jeg bad om forslag til næste WTF-emne, så nu prøver vi lige, om det er et emne, der er nok kød på. For der findes ikke ikke meget, der er sjovere end en tweens forestilling af, hvad der er sejt. 😀

Så derfor: Hvad var din første (eller bare mest pinlige) emailadresse? Og hvis der hører en nødvendig forklaring til, så smid den endelig også. Det foregår selvfølgelig i formularen ovenfor. 😀

Kommentarer (4)

  • Forslag til et Wtf emne lidt i samme boldgade: teenage tåbeligheder.
    F.eks. Hvilke modekatastrofer og pinagtige scoreforsøg man havde gang i, i de gode teenageår.

  • Min allerførste emailadresse konstruerede jeg i 1999. Den hed valaverdu@xxx (hvad laver du), og selvom jeg har lavet andre mere klædelige mailadresser siden, så er det valaverdu, der hænger ved, og som jeg nu udelukkende bruger.

  • Jeg ville elske at dele, men sandheden er, at min første emailadresse er den, jeg stadig bruger, og derfor vil jeg ikke dele den – altså med andre end dig, Miriam, som jo selvfølgelig kan se den 😉 Og selvom jeg har oprettet andre siden, så hænger den altså bare ved. Også selvom den er ret latterlig, og jeg altid hader at skulle fortælle den til folk 😉

Der er lukket for kommentarer.