Jeg er jo Bridget Jones #304

img_0708img_0744 img_07481. Jeg arbejder meget med selvudløser i disse dage, hvilket ikke altid er lige succesfuldt.

2. “Why Boston?” er et spørgsmål, jeg er blevet stillet omkring syv gange siden i torsdags, og det er måske meget fint, jeg tager videre til New Hampshire i morgen, for det forekommer mig lidt, at “det var der, jeg havde råd til flybilletter til” er et let fornærmende svar.

3. Det eneste, jeg har shoppet indtil videre, er en pakke strømpebukser, et par støvler og to par solbriller. Fordi jeg skal i et nærmest legendarisk outletmall i morgen, og jeg har været panisk angst for at bruge hele mit shoppebudget, før jeg nåede dertil.

4. Jeg skal køre i bil derhen. Det ligger i en anden stat, og jeg er ved at skide grønne grise. Jeg kan jo knap nok finde ud af at køre bil i Danmark!

5. …Af samme årsag er min søgehistorik lige nu fuld af spørgsmål som: “How do toll roads work?” og lidt senere: “How do toll roads work for dummies.” Tager de kort? Tager de sedler? SKAL jeg have mønter med, for det har jeg ikke, og hvad pokker gør man, hvis man pludselig holder og spærrer ved sådan en betalingsting, fordi man ikke har kontanter nok? Jeg kan slet ikke være i mig selv af frygt.

6. …Og så er vi ikke engang begyndt at tale om turen ud af Boston. Nu har jeg kørt en del Uber de seneste dage, og folk kører som vanvittige herovre. Og alle bilerne er kæmpestore og meget dyre, og det kan kun gå galt, det her!

7. Jeg savner Frank. Ja, allerede. Blev helt begejstret, da jeg fandt et af hans hår i min seng, for så var han her jo lidt i ånden… Indtil Cecilie fortalte mig, at jeg var creepy. 😀

8. Prøvåhør, jeg havde virkelig store planer om at blogge hele tiden og sågar tjekke tidszonen, så indlæggene ikke kommer ud midt om natten. Men det bliver vi vist nødt til at skyde en hvid pind efter. Det er tanken, der tæller, ikke? (Til gengæld voldspammer jeg ovre på Instagram.)

9. Jeg tror allerede, jeg har taget fem kilo på. Og jeg er helt cool med det, for det har alt sammen været kvalitetskalorier. On a different note, så kan det godt ske, vi skal udsætte punkt et på min bucket list til en gang, hvor det ikke ser ud, som om jeg er få uger fra at skulle føde.

10. (Det er forbudt at nævne den pæne mand fra instastories her, fordi jeg var en kylling og turde ikke gøre noget ved det. Jeg kan kun bryde så mange grænser ad gangen, okay?!)

Kommentarer (34)

 • ad 7) Det er ikke spor creepy at blive lykkelig for at finde Franks hår i sengen. Nogle mennesker forstår bare ikke, at vi (jeg i hvert fald)) kan elske en kat lige så meget som de elsker deres creepy afkom!
  Frank for President og Miriam for First Lady!

 • Min erfaring med billeje i USA er, at der er installeret sådan en transponder der automatisk bliver registret á la BroBizz. Så jeg ville ikke bekymre mig. God tur! 😀

 • Jeg vil bare lige sige, at bilerne ikke er dyre i forhold til i Danmark 😁 man kan få en Ford Mustang for ca. $22.500 og herhjemme ville en tilsvarende nok koste omkring 600.000 danske kroner. Så no worries, bare tag det stille og roligt 👍🏻 kan dog godt forstå, at det kan være skræmmende!

 • Er det woodbury common? Jeg kan ikke helt vurdere om det er for langt fra Boston da jeg var der fra New York. Det er FANTASTISK. Jeg havde 3 forskellige kreditkort med så jeg var sikker på at jeg havde penge nok. Jeg var ved at købe op til flere dyre tasker men besindede mig og købte kun en enkelt. Til gengæld købte jeg en ekstra kuffert derude til at transportere tingene rundt i. Vi var i bus derud, forståes. Du kan jo bare smide indkøbene over i bilen i løbet af dagen, for du har forhåbentlig sat en hel dag af 😀

 • Jeg ELSKER din instaspam – mere, mere, mere❤️ Er det ikke nærmest som om du er på ferie med os alle? Jeg tænker, ulempen ved at rejse selv, er at man ikke har nogen at dele oplevelse og tanket med, men det har du – er det ikke fedt?

 • Husk mønter! Min lillesøster og hendes mand kom til at holde in the middle of nowhere i Amish-land og måtte vente på at en anden billist endelig kom dem til undsætning for ganske få cent. I øvrigt er det bare så inspirerende at følge din tur! Gid jeg var så modig at turde flyve selv..
  Kh Line

 • Prøvåhørher, du er på ferie. Ikk. Det er helt okay, du ikke blogger hele tiden. Altså, nu er det jo din indtægtskilde, så jeg ved ikke, om den tanke går, men i teorien synes keg i hvert fald, du kan holde blogfri med god samvittighed.

  Det er overhovedet ikke mærkeligt, at du savner Franken. Kun lidt creepy med håret. Men er du nu sikker på, det overhovedet ER hans og ikke en let langhåret, mørkhåret, tidligere lejer?

  Og så synes jeg bare det er for tidligt at krybe uden om punkt 1. Giv det nu lidt tid 😉

 • Shit ham manden var smuk (i din video). Jeg var et sekund fra at skrive og opfordre dig til at gå tilbage og vinke til ham igen 😉 God tur, Miriam. Fra en fast læser 😉

 • Senest jeg var i USA var det fint med sedler, og ikke nødvendigt med dollars. Og det er heldigvis ikke så svært, når man kommer i gang 😃 God tur!

 • Uh det er med Road toll er også mega besværligt! Vi kørte også i de stater i august og du skal du altså finde en god potion sedler og mønter frem. De dyre tolls tager sedler, mens dem man kun kan betale med mønter i ofte kun er på et par dollars. Du kommer dog ikke til at spærre for nogen for hvis du ikke har penge tager de billede af din nummerplade og sender en bøde som du betaler gennem udlejningsfirmaet. Der er dog i New York State (og vist også omegn) indført eazypass hvor man slet ikke kan betale med andet end det pass, hvor du bliver finer. Og det kan være dyrt! Men spørg dit udlejningsfirma når du er der. De kan ud fra din rute guide dig til den bedste løsning.

 • Jeg er altså helt vild med dine instastories! Håber du får en helt fantastisk tur, det er hyggeligt at følge med.

 • Jeg er netop hjemvendt fra en New England roadtrip den 1. oktober.
  Du skal tage at få et EZ pass med fra biludlejningsfirmaet. Vi gav ca. 4 dollars om dagen + tolls (vi lejede hos Avis). Pengene var super godt givet ud, du vil opdage at flere afkørsler kun er tilgængelige for personer med EZ pass. (Min amerikanske veninde fortæller, at de gør det mere vanskeligt for folk at betale kontant for dermed at tvinge folk til at bruge EZ pass). Visse steder kan der være ret langt til næste afkørsel.
  God tur 😊

 • Du skal vide, at jeg var lidt træt af, at jeg skulle vente flere timer i morges (dansk tid) på at du ville begynde at spamme med instagram-stories! Det er så fedt at følge med i dit eventyr derovre. Bliv endelig ved med det!

 • Hvis det er woodbury Common du skal til, så mindes jeg at der er et blåt skur af en art overfor (på den anden side af vejen) som har fantastiske lobsterrolls. Stedet lignede noget der var løgn, men deres mad var god og billig.

 • Åhh elsker dit USA eventyr. Det første jeg tjekker når jeg vågner er om der er kommet nye instastories fra dig. Det er lidt som selv at være der, når jeg nu selv er en kylling og ikke tør flyve – eller rejse alene for den sags skyld. TAK fordi du deler dine oplevelser med os.

Der er lukket for kommentarer.