Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #300

img_02171. “Nå, du har børn?” Citat fra mand, der kom for at tjekke min radiator og spottede mine Bambi-hjemmefutter. Nænnede ikke at fortælle ham sandheden.

2. Karma læste mit indlæg om kedelige Østerbro i går og servede mig selvfølgelig derfor en meget højlydt fest i nabolaget, der først sluttede kl. 4.

3. Har af samme årsag ikke foretaget mig noget synderligt konstruktivt i dag, men jeg har til gengæld sovet middagslur på 2½ time.

4. …Og virkelig ihærdigt forsøgt ikke at kigge forbi Boozt, der for første gang i 100 år og KUN I DAG kører med en 20%-kode, der gælder på 60.000 varer… En stor del af dem i forvejen nedsat. (reklamelink) Jeg hader at spare op.

5. Tyskerne kommer! Flixbus har overtaget både Rødbillet og Abildskou, og selvom jeg sædvanligvis er ret stor tyskentusiast, så har de forbudt folk at rejse med kæledyr. Hvilket sikkert er rart for allergikerne, men en anelse upraktisk for mig og Frank, der skal til Randers på tirsdag. Tør man køre med Sortbillet? Er der nogen, der har prøvet dem?

6. Frank skal i øvrigt til dyrlægetjek i morgen. Jeg har udskudt det og udskudt det, fordi han er kongen af at bære nag og hader det skidt, men så kan vi ligesom slå dyrlæge-vreden og rejse-vreden sammen. Eddersmart.

7. Hvis jeg havde en bil, ville jeg køre selv. Jeg har nemlig (endelig!) fået taget mig sammen til at få erstattet mit stjålne kørekort. Det er ikke kommet endnu, men jeg har aldrig oplevet så intens en blitz i mit liv, og jeg er ret spændt på, om det betyder, jeg kommer til at ligne en seriøs seriemorder, som det var tilfældet med mit seneste pasbillede.

8. Jeg er blevet bidt af et insekt af en art og har nu et stort rødblåt mærke på låret, der er helt hårdt og klør åndssvagt meget. Wtf, jeg troede, vi blev enige om, at den ultimative efterårsfordel var, at insekter forsvandt tilbage til helvede, hvor de hører hjemme?

9. Jeg købte en pose Dumle. Den skulle bruges til billeder til et indlæg i morgen. Omtalte Dumle er muligvis forsvundet nu, og jeg har ikke fået taget billeder endnu…

10. Nogen i min opgang har bestilt pizza, kan jeg dufte, hvilket er virkelig strengt, for jeg har haft svært lyst til alting usundt hele dagen… Og det er jo ikke, fordi jeg har flere Dumle.

 

Comments (34)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.