Jeg er jo Bridget Jones #300

img_02171. “Nå, du har børn?” Citat fra mand, der kom for at tjekke min radiator og spottede mine Bambi-hjemmefutter. Nænnede ikke at fortælle ham sandheden.

2. Karma læste mit indlæg om kedelige Østerbro i går og servede mig selvfølgelig derfor en meget højlydt fest i nabolaget, der først sluttede kl. 4.

3. Har af samme årsag ikke foretaget mig noget synderligt konstruktivt i dag, men jeg har til gengæld sovet middagslur på 2½ time.

4. …Og virkelig ihærdigt forsøgt ikke at kigge forbi Boozt, der for første gang i 100 år og KUN I DAG kører med en 20%-kode, der gælder på 60.000 varer… En stor del af dem i forvejen nedsat. (reklamelink) Jeg hader at spare op.

5. Tyskerne kommer! Flixbus har overtaget både Rødbillet og Abildskou, og selvom jeg sædvanligvis er ret stor tyskentusiast, så har de forbudt folk at rejse med kæledyr. Hvilket sikkert er rart for allergikerne, men en anelse upraktisk for mig og Frank, der skal til Randers på tirsdag. Tør man køre med Sortbillet? Er der nogen, der har prøvet dem?

6. Frank skal i øvrigt til dyrlægetjek i morgen. Jeg har udskudt det og udskudt det, fordi han er kongen af at bære nag og hader det skidt, men så kan vi ligesom slå dyrlæge-vreden og rejse-vreden sammen. Eddersmart.

7. Hvis jeg havde en bil, ville jeg køre selv. Jeg har nemlig (endelig!) fået taget mig sammen til at få erstattet mit stjålne kørekort. Det er ikke kommet endnu, men jeg har aldrig oplevet så intens en blitz i mit liv, og jeg er ret spændt på, om det betyder, jeg kommer til at ligne en seriøs seriemorder, som det var tilfældet med mit seneste pasbillede.

8. Jeg er blevet bidt af et insekt af en art og har nu et stort rødblåt mærke på låret, der er helt hårdt og klør åndssvagt meget. Wtf, jeg troede, vi blev enige om, at den ultimative efterårsfordel var, at insekter forsvandt tilbage til helvede, hvor de hører hjemme?

9. Jeg købte en pose Dumle. Den skulle bruges til billeder til et indlæg i morgen. Omtalte Dumle er muligvis forsvundet nu, og jeg har ikke fået taget billeder endnu…

10. Nogen i min opgang har bestilt pizza, kan jeg dufte, hvilket er virkelig strengt, for jeg har haft svært lyst til alting usundt hele dagen… Og det er jo ikke, fordi jeg har flere Dumle.

 

Kommentarer (34)

 • Jeg plejede også altid at køre med rødbillet til Jylland, men kan helt klart anbefale sortbillet! Jeg har faktisk kun oplevet færre problemer hos sortbillet (og så er det et + at der ikke er så mange der bruger det endnu!)

 • Jeg sidder i en sortbillet bus lige nu og de fungerer! Jeg har af princip boykottet Flixbus, så måtte jo give sortbillet et forsøg – og de kører perfekt. Har kørt med dem seks gange nu og de er som rødbillet før var. Dem kan du roligt køre med!

   • Jeg synes bare deres forretningsmetoder er utrolig luskede – f.eks. det faktum at de registrerede domænet sortbillet.com UDEN på nogen måde, at vise at det var dem der stod bag den – så folk der bookede via den side, kunne tro at de var igennem til det “rigtige” sortbillet. Det er mega ulovligt – og så synes jeg bare det er nederen at være typerne, der opkøber alle konkurrenterne og skaber sig et monopol – især fordi de slet ikke har taget noget med fra Rød Billet osv., men bare har opkøbt dem for at få dem af vejen. Det er bare mine personlige principper de går imod, haha!

 • Kombarduekspressen er super, den kører godt nok kun til Århus. Til gengæld får man et bus pusterum på molslinien og priserne er ganske fair 🙂

 • Jeg er gravid og drømmer derfor mange mærkelige ting (har hørt det skulle være et symptom). Den værste drøm indtraf i nat, hvor jeg drømte, at du stod frem og sagde, at du ikke længere ville blogge *rædsel*! SIG det kun var en drøm!!!

 • Det er faktisk de samme som står bag sortbillet som tidligere ejede rødbillet, så tænker det er et go, selvom jeg ikke selv har prøvet dem endnu 😁

  • Det er bare så mærkeligt et eller andet sted. Hvorfor sælge sit firma for at starte præcis det samme op igen?? 😀

 • Sortbillets busser er som oftest dejligt tomme, fordi langt de fleste bruger Flixbus. Jeg har brugt dem op til flere gange uden problemer og med ankomst lige til tiden (og nogle gange endda tidligere). I say go for it!

 • Min søn og hans bedste har lige været i København fra Aalborg med sort billet. Virkelig god tur sagde de.
  Dumle må aldrig gemmes! De kan simpelthen ikke klare det, så du har i virkeligheden gjort dem en tjeneste😉

 • GO for sortbillet!! Fine chauffører fra Rødbillet, der mente, at der skulle være et alternativ til Flixbus, da de opkøbte alle de danske billigbusruter!

  • Det kommer an på om det er en inde- eller ude kat. Som hovedregel siger man en gang årligt for alle, men min dyrlægeveninde fortalte mig at hvis man, som jeg, har indekat, så er det ikke nødvendigt med fast tidsinterval, så længe man kender sin kat og dens signaler. Min kat var sidst til tjek for 3 år siden, og vi har en tid til tjek om 1 uge fordi jeg mistænker dårlig tand (giver meget dårlig ånde).

  • Det Josephine siger. Og så selvfølgelig lidt med alder og race og så’n. Men ja, lidt ligesom med biler. Frank skal fx have flere ting tjekket end de fleste, fordi han er oldgammel og er i risikozonen for flere ting. 😀

 • Jeg bruger sortbillet på højtryk lige for tiden. Go for it! Virker som det skal, søde chauffører og ikke mere forsinkede end alle andre en fredag eftermiddag, når man(læs jeg) bare gerne vil hjem 😀

 • Sortbillet er jo bare det gamle Rødbillet 🙂 Kørte med dem den anden dag og det var præcis lige så godt som det plejer med søde chauffører og varm kaffe.

Der er lukket for kommentarer.