Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #298

img_00501. Det kan godt ske, jeg er mester i at slå blomster ihjel, men til gengæld får jeg aldrig smidt ligene ud.

2. Min Netto har pt de der minilakker fra L’Oreal til en tyver, og dem er jeg rigtig glad for, så jeg fandt mig en fin, efterårsvenlig beige nuance og købte den. Så gik jeg glad hjem med mine varer – undtagen neglelakken, som åbenbart hellere ville blive på båndet.

3. Tror måske mine negle havde glædet sig rigtig meget til den lak. I hvert fald er fire af dem knækket i protest siden da.

4. Jeg er nu fuldstændig overbevist om, at PostNord har erklæret krig mod mig. I hvert fald fik jeg forleden en mail, hvor der i bund og grund stod: “Der var ikke plads til din pakke i den pakkeboks, du valgte, så vi har i stedet leveret den hos det posthus, vi kunne finde, der lå længst væk fra dig overhovedet muligt.”

5. Rundt regnet halvdelen af Københavns komikere bor tilsyneladende på Østerbro og træner i min Fitness World. Man skulle tror, det var en fordel, når nu man er single og godt kan lide sjove mænd, men det er som om, at det snarere er lidt af en ulempe, når der er en umiskendelig lighed mellem trænings-Miriam og Pumba fra Løvernes Konge.

6. Jeg ved godt, at min Boston-tur kommer til at blive dyrere, end jeg forventer, men jeg kan alligevel ikke lade være med at overveje et smut til London i december. Dels fordi jeg som juleluder selvfølgelig gerne vil se byen i juleklæder, og dels fordi det koster 126 kroner at komme derover?! (Reklamelink) Det koster mig næsten det dobbelte at komme til Jylland!

7. Apropos at bruge penge, så har Boozt i dag (KUN i dag) 20% på et fuckton af efterårskjoler og -nederdele (også reklamelink) med koden NOW20, når man køber for over 799 kroner. (Men som altid returnerer man selvfølgelig bare, hvad man ikke har råd til – rabatten forsvinder ikke af den grund.) Det er nærmest lidt ondt gjort, for det er jo lige min kategori, men jeg kæmper hårdnakket for ikke at købe noget. Jeg sparer op. Jajeggørjajeggørjajeggør.

8. Mit brusehoved er kalket til i en sådan grad, at der kun er måske syv af de der ministråler tilbage. Til gengæld giver de den så så meget gas, at det føles som at bade i nåle.

9. Af samme årsag måtte jeg forleden ringe til min mor, mens jeg stod i supermarkedet for at høre, om man godt kan afkalke et brusehoved med en afkalker beregnet til en kaffemaskine? Jeg er 31. Jeg føler ligesom, jeg burde vide disse ting.

10. På den anden side spiste jeg i går popcorn til aftensmad, så hvad fanden.

Comments (25)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.