Når Tinder giver dig fuckboys…

collageJeg har ikke slettet Tinder, men jeg har været meget, meget inaktiv. Der går gerne op mod en måned, hvis ikke mere, før jeg kigger derind, og selv der får jeg sjældent benyttet mig af et højreswipe. Derfor undrede det mig også i starten, at der ind imellem blev ved med at dukke nye matches op. Men selvfølgelig, hvis jeg swipede ja til en mand for tre måneder siden, og han er lige så Tinder-doven som mig, så er det vel sådan, det er. Case in point Kendis-crushet, som jeg i øvrigt stadig er matchet med og teknisk set godt kunne skrive til, hvis jeg en dag kommer mig over skammen over at have droppet ham til fordel for Tinder-manden. Dét var vel nok en god beslutning.

Mindre afstikker. Vi kom fra, at der blev ved med at dukke nye matches op. Ikke mange og slet ikke dagligt, men nok til at jeg studsede lidt over det. I særdeleshed fordi det lod til, at mange af mændene overhovedet ikke var min type. Men, tænkte jeg, jeg kan jo ikke huske alle de mænd, jeg har sagt ja til. Nogle dage er man måske lidt mere desperat (eller fuld) end man normalt er, og så kan man godt blive lidt large med sin smag.

Første gang jeg for alvor mistænkte ugler i mosen, var da jeg modtog følgende besked: “I aften Jeg vil drikke mig fuld. Kærlighed og sex. Kan du lide? Hot dating Og se ansigt til ansigt. Tid se til størrelsen af caféen.” Det er meget, meget ulig mig at like en mand, der lyder som Google Translate. Og i øvrigt var en lille, indisk mand, der så ud, som om han havde løjet gevaldigt om sin alder. Alligevel var det først forgårs, jeg blev 100% sikker i min sag. Til orientering skal det lige siges, at jeg insisterer på at have ovenstående billede på min profil. Det er jeg ellers blevet frarådet en del, men sagen er jo den, at jeg har en Frank. Jeg kan mægtig godt lide min Frank, og jeg ville være træt af at date en mand, der enten ikke kunne tåle ham eller decideret afskyede ham, og eftersom jeger  ikke fan af at have en halv snes disclaimere i min profiltekst, så indgår han i min profil via det viste billede.

Og så meddelte Tinder mig, at jeg havde matchet med Sebastian. Og før jeg nåede at blinke havde Sebastian skrevet den viste besked. Ladies and Gentlemen, jeg har fanget mig en vaskeægte fuckboy! Jeg gik efterfølgende ind på Sebastians profil, som var alle de ting, jeg normalt holder meget langt væk fra. Partybilleder og selvfedhed galore. Til Sebastians forsvar gjorde han det ret tydeligt, til hvilket formål han havde Tinder installeret. Men jeg ville aldrig nogesinde af fri vilje have givet hans profil et like. Og derfor er jeg nu fuldstændig sikker i min sag: Tinder matcher mig sporadisk med random mænd, jeg ikke har swipet ja til. Jeg ved ikke, hvor længe det har stået på eller hvorfor, men det er kraftstejlme mærkeligt.

Kære Tinder, jeg ved godt, jeg ikke bruger dig så meget, som du ville ønske, og at du nok er ret skuffet over mig, men kan vi ikke aftale, at jeg i fremtiden får lov til selv at vælge mine mænd? 😀

Kommentarer (14)

 • Det gør min også!!! Min veninde tror bare, at jeg ikke kan huske dem, men der er altså flere matches, som langt fra er nogle jeg ville “like” – selv i desperate situationer.

 • Jeg ved ikke om Tinder har udsat mig for samme grove matching-misbrug, men jeg mistænker det! For to år siden præsenterede Tinder mig i hvert fald for min diametrale modsætning – tysker, liberal og bankmand. Ikke et match eller … Om et par uger føder jeg tyskerens og mit første barn #manharetstandpunkttilmantageretnyt

  Held og lykke til dig og Frank med jeres fremtidige fuckboys og indiske google translate fangster. Måske kommer der noget godt ud af det …

  • Ha, det skete også for mig! Ikke med din tysker (!), men en sød fyr som jeg faktisk ikke helt kan huske at have swipet til højre ved. Det er en mulighed at jeg har gjort det, jovist – men jeg husker det ikke…!
   Vi har lige købt hus sammen og skal være forældre i starten af 2018 🙂
   Hurra for Tinder!

  • Eij, nogle solstrålehistorier! Forhåbentlig var jeres mænds indgangsreplikker lidt bedre end overstående! 😀

  • Robotter er egentlig ikke så stort et problem, synes jeg. Men man burde vel under alle omstændigheder ikke matche med nogen, man ikke har swipet ja til. Det er altså en ommer, Tinder!

 • Du skrev på et tidspunkt et indlæg (kan ikke huske hvilket), hvor du nævnte noget med at du havde swipet ja til alle i 20 minutter (eller noget i den dur), for at komme ud af din comfortzone. Sååå tror ikke det er tinders skyld

  • Det er et meget gammelt indlæg, du omtaler, for jeg har som sagt ikke brugt Tinder aktivt i månedsvis, så med mindre de omtalte mænd som nævnt er meget langsomme i optrækket, så er det ikke der, forklaringen findes. 🙂

 • Hvor er jeg glad for at dit indlæg. Har flere gange troet jeg var ved at blive skør fordi der engang i mellem dukker matches op hvor jeg ved jeg ikke har sendt dem til højre.

Der er lukket for kommentarer.