Jeg er jo Bridget Jones #295

collagekinmjlkm1. Hvor mange nærmest identiske selfies iført bruseslør er nødvendige, når man er på polterarbend og i øvrigt ikke selv er den kommende brud, spørger I? Well, ifølge fulde-Miriam er svaret tilsyneladende virkelig, virkelig mange.

2. Ovenstående (polterabenet, ikke den absurde mængde selfies) er også grunden til at jeg i går, for første gang i mange måneder, ikke bloggede. Det føltes underligt. Forkert, faktisk. Jeg har muligvis en afhængighed.

3. Arrangementet inkluderede en tur på casino, hvor vi stillede os hen til et bord, og jeg brugte godt 10 minutter på at forklare bruden reglerne til Blackjack, hvorefter det gik op for mig, at der rent faktisk blev spillet poker.

4. Vi bevægede os over til rouletten, der er lidt mere idiotvenlig.
Bruden: “Jeg spiller på nummer 26 og 27, fordi det er min og gommens fødselsdag.”
Mig: “Så spiller jeg på nummer 20, for det er min og Franks fødselsdag.” …Nummer 20 vandt, og min flade tyver blev på magisk vis forvandlet til 700 kroner. Jeg kunne måske godt vænne mig til det der gambling.

5. Har muligvis allerede brugt de 700 kroner op til flere gange. Om ikke andet mentalt. Dels på de her temmelig lyserøde Reeboks, som fulgte med min sidste Asos-ordre, og som jeg ellers har svært ved at retfærdiggøre at beholde, og dels på det her, som jeg under ingen omstændigheder ville tillade mig selv at købe, med mindre pengene bogstaveligt talt dumpede ned i skødet på mig. Primært fordi jeg er 85% sikker på, at jeg fik et præcis magen til til min konfirmation. (Begge dele reklamelinks.)

6. I realiteten var det første, jeg gjorde, at købe en omgang til de få rå, der var tilbage. Inklusiv et glas champagne til mig selv. Og da det var ved at være tomt, og baren teknisk set var lukket, besluttede jeg mig for at se, om jeg ikke kunne lokke bartenderen til at sælge os resten af den åbne champagneflaske til nedsat pris. Han gav os den gratis. Jeg får aldrig så succesfuld en aften nogensinde igen i mit liv, og jeg fik ikke engang sex.

7. …Til gengæld opdagede jeg, at jeg stadig kan teksten til “Spice Up Your Life” 100% fejlfrit, og det må være næsten lige så godt, hvis ikke bedre.

8. Ja, jeg kom hjem til bananfluer. Bananfluer overalt. Og som en ekstra bonus er mine planter også døde, men hvis jeg er fuldstændig ærlig, så havde de sikkert også været det, hvis jeg havde været hjemme hele ugen.

9. Glemte i øvrigt at købe vådfoder til Frank, inden jeg tog af sted, hvilket betyder, at jeg ikke har noget i skrivende stund, og jeg stensikkert bliver vækket kl. 6 i morgen tidlig som hævn. Katte er værre end ekskærester på det område.

10. Apropos skrivende stund, så sidder jeg i øjeblikket i min lænestol iført tøj på kun den halve del af kroppen. Jeg skulle tisse, og da det gik op for mig, at der alligevel kun var en times tid til sengetid, besluttede jeg, at det ikke kunne betale sig at tage bukser på igen. Sådan gør I også nogle gange, ikke?

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.