Jeg er jo Bridget Jones #294

giphy-11. I dag tog jeg til Randers, hvor jeg skal være i en uge. På køkkenbordet derhjemme ligger de to meget modne nektariner, jeg havde købt til turen. Ser meget frem til at komme hjem til et bananfluemekka.

2. Det er i øvrigt både billigt og komfortabelt at tage bussen til Jylland – med mindre man sidder omringet af mennesker, der taler meget højt med hinanden eller i telefon. Jeg savner stillezonen.

3. Når jeg keder mig på turen, mimer jeg selvfølgelig ind i vinduet ved siden af mig, som om jeg er med i en musikvideo.

4. …Hvilket var super, indtil min sidemands reaktion gjorde mig opmærksom på, at der vist var kommet lidt lyd med ud. Fuck.

5. Der er fem blå mærker på mine lægge, og jeg aner ikke, hvordan et eneste af dem er dukket op. Hvordan er det muligt?!

6. Jeg har været så glad for 90’ernes nostalgiske moderenæssance, men nu er vi tilsyneladende på vej over i 00’erne? (Reklame/affiliatelink.) Det ved jeg ikke, om jeg er klar til. Jeg har fået nok Paris Hilton for en livstid!

7. I dag blev dagen, hvor jeg lavede en lille ufrivillig lyd ved synet af… kartoffelsalat. Hvad er det, de siger om små hjerner og små fornøjelser?

8. Forleden drømte jeg legit, at jeg var kærester med Ed Sheeran, indtil han dumpede mig, fordi jeg ikke var rødhåret nok.

9. …Det tog mig adskillige minutter, efter jeg var vågnet, at overbevise mig selv om ikke at farve mit hår rødt… Jeg kan ikke engang lide Ed Sheeran.

10. Jeg kan pt høre min mor ude i køkkenet forklare Frank, at hun virkelig gerne ville lukke ham ud, men “mor siger, du ikke må før i morgen.”

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.