Hvis man nu skulle deltage i et reality-program…

projectrunway-redigeretHver gang “Gift ved første blik” ruller over skærmen, er der nogle. der spørger mig, om jeg ikke kunne finde på at tilmelde mig den kommende sæson. Og svaret er, som tidligere fortalt, et stort, lidt halvråbende nej. Det kunne jeg ikke. Nopenopenope. Men hvad kunne jeg så finde på at stille op til, hvis jeg nu skulle kaste mig ud i noget realityhejs, var der nogle, der ville vide. Og det skal jeg sige jer:

Project Runway. Okay, det ville kræve, at jeg kunne sy andet end verdens mest basale søm, men det er en udfordring på kreativitet sat under et enormt tidspres, og en lille del af mig har altid været vild med adrenalinsuset, der følger med eksamenstiden. Og så må det give en fremragende fællesskabsfølelse at være i det sammen. Jeg ville næppe komme langt. Ikke mindst fordi jeg deler meget lidt smag med Heidi Klum, som næsten altid befinder sig på min ‘worst dressed’-liste, men ikke desto mindre ville det stensikkert være en fed oplevelse.

Say Yes to the Dress. Giiiirl. At have et helt hold af professionelle til at udvælge de allerpæneste kjoler på en dag, der udelukkende handler om mig (og, okay, til dels min kommende mand)? At få lov til at være udklædningsdukke for en dag? Og give Randy en krammer? Det er lige før, jeg – som halvdelen af de deltagende – overvejer at anskaffe mig en væsentligt ældre, væsentligt rigere mand, bare så jeg kunne få en chance for at blive castet i det program. Men jeg vælger IKKE en Pnina-kjole!

Paradise Hotel. Indrømmet, det skulle være en lidt ældre version, hvor den overordnede IQ hos deltagerne var en anelse højere, men jeg er helt ærligt dødnysgerrig efter, hvordan jeg ville blive portrætteret, når et klippehold med fokus på drama og underholdningsværdi skulle skære min person ned til få minutter om dagen. Det kunne blive virkelig grimt. Plus, jeg drømmer stadig om at have en grund til at skrige “BREEEEEV!” af mine lungers fulde kraft.

Hvem vil være millionær? Okay, teknisk set er det vist ikke reality, men jeg vil virkelig, virkelig gerne være med i det her program. Jeg skrev faktisk engang en ansøgning, da de havde en åben casting med en vinkel, der var relevant for mig, men jeg er tilsyneladende ikke tv-materiale. Jeg hørte i hvert fald aldrig fra dem. Hrmpf.

Depotjægerne. Måske er det den jyske opvækst, men jeg knuselsker virkelig konceptet med at lede efter skatte i folks gamle ragelse. Det er også derfor, jeg er en sucker for genbrugsbutikker. Jeg har ikke en fløjtende fis forstand på værdifulde antikgenstande, og jeg ved også godt, at programmet er det rene snyd, hvor der som regel bliver placeret interessante ting i rummene for underholdningens skyld, men jeg ville elske det. Yuuuuuuup! 😀

Hvad ville I hoppe på? Den store bagedyst? Real Housewives of Whatever? Robinsonekspeditionen? X-factor?

Kommentarer (45)

  • Jeg er blevet spurgt et par gange, om jeg ville ansøge til/være med i nogle datingprogrammer, men jeg har sagt nej før nogen udtagelsesproces- 🙂

 • Hvis vi så bort fra at jeg ville knække under tidspresset, er meget udfordret på “Pynte-Sisse” fronten og ville tude snot ved den første flade marengs, så ville jeg virkelig gerne være med i “Den store Bagedyst” Kager er bare mega-hygge!

 • Jeg ville også så meget vælge Project Runway, omend jeg tror, jeg ville komme i seriøse problemer med min tidshåndtering. Jeg eeelsker Tim Gunn, og jeg vil gerne have mit eget make it work moment <3

  På dansk territorium gad jeg godt være med i noget a la Sex, kaos og bekendelser, hvor fem mega seje kvinder bliver bedt om at filme deres hverdag i 100 dage. Ikke at jeg nødvendigvis ville være sej på kamera. Det program savner jeg i øvrigt!

  • De er jo ikke allesammen konkurrencer – fx Gift ved første blik er jo noget helt andet. 🙂

 • Ville virkelig gerne være med i “fristet” hvis det stadig kørte. Jeg synes det havde meget af det som paradise hotel har, men med lidt mere indhold. Hvis jeg var lidt sejere, gad jeg godt være med i Robinson og ellers ville jeg nok heller ikke sige nej til gift ved første blik..

 • Jeg er pga. min madblog (Kammerknas) for et par år siden blevet inviteret til at deltage i et program, der vist hedder Master Chef (folk, der ser TV ved sikkert, hvad jeg snakker om), men jeg er SÅ lidt en TV-type, så jeg takkede pænt nej 🙂

 • Aaah min første tanke var Paradise, men det droppede jeg hurtigt igen – tror det er svært at komme væk fra rollen som ‘Paradise-Tina’ (som helt sikkert vil være en paranoid, jaloux, gimpe😜).
  Men Yes to the dress eller ‘The biggest looser’ (eller hvad det nu hedder) ville jeg gerne være med i.

  PS Fedt Miriam/Heidi billede👍

  • The biggest loser ville i princippet også være fedt… Men det er noget med, at langt de fleste tager det hele på igen inden for to år, og så ryger fidusen jo lidt…

 • Jeg ville også elske at deltage i depotjægerne! Det er nok også tanken om at gøre en god handel, som man kan tjene en masse penge på 😁 Og så kunne jeg også godt tænke mig at deltage i det der gamle TV3 program hvor tre par skulle besøge hinandens hjem og gætte, hvad de havde givet for forskellige ting.

 • Vild Med Dans! Ååååh, hvordan bliver jeg lige kendt eller erhvervsagtig nok til, at de spørger mig??
  Og så overvejer jeg helt alvorligt talt X Factor. Har sagt det hver gang i ti år, men har altid haft en undskyldning. Nu er det sidste udkald… Det passer bare virkelig dårligt med to små børn… 😖

  • Jeg kan ikke danske for shit… Men jeg kunne godt leve med lige at blive Danmarks darling! 😀

 • Jeg ved i hvert fald, hvad jeg aldrig ville deltage i: Masterchef. Jeg har ingen evner i et køkken, og jeg er klar til at dræbe, hver eneste gang de siger ja tak.

 • Hvis jeg nu ikke var sådan en irriterende type der tuder i pressede situationer, så helt klart ‘Tag pengene og løb’.
  Må man vælge Hit med sangen iøvrigt? Jeg kan ikke synge, men programmet var vidunderligt!

 • Hvem vil være millionær, helt klart! Jeg er altid SP mega klog når jeg sidder hjemme og ser det… og lige kan google hvis jeg nu er i tvivl 😂😂

 • FANGERNE PÅ FORTET!!!
  Har altid drømt om at være med i det program.
  Og ville ønske jeg blev sendt ind i det rum, hvor de skal finde en nøgle i en krukke med klamt indhold. Eller der hvor de skal finde en ledetråd på ryggen af en edderkop 🙂

 • Var engang til casting på ” Hvem vil være millionær”. Blev fravalgt med begrundelsen: ” Du har for mange rigtige svar” WTF?!! Måske var jeg bare ikke pæn nok til TV😂

  • Hahaha, det kan man sgu da ikke! Men så ved jeg da, jeg skal lyve mig dummere, hvis jeg vil castes! 😀

Der er lukket for kommentarer.