“Kunne du selv finde på at være med?”

1400-gift-ved-foerste-blik

Vi kan lige så godt lukke ‘Gift ved første blik’-snakken i dag, og det kræver lige, at jeg svarer på ovenstående spørgsmål, som jeg har fået en del på det seneste. Faktisk får jeg det hver sæson. Og jeg har overvejet det seriøst. Jeg er ret vild med konceptet, selvom succesraten mildest talt er lidt skuffende, for jeg tror, man lærer sindssygt meget om sig selv. Desuden kunne det for mig, der jo altid vælger helt, helt horrible mænd, være interessant at se, hvad eksperterne ville mene, jeg skulle gå efter i en partner. På nuværende tidspunkt holder jeg faktisk datingpause af præcis samme årsag. Jeg stoler simpelthen ikke på min egen evne til at vælge en mand, der rent faktisk ville være god for mig.

Når det så er sagt, så bliver det et rungende nej, og det gør det primært af den grund, at ‘Gift ved første blik’ første og fremmest er et tv-program. Jeg kunne ikke have et kamerahold rendende i røven med jævne mellemrum henover fem uger. Jeg ville blive sindssyg. Og jeg kunne slet ikke tackle potentielt at blive lagt for had af hele Danmark, fordi jeg ikke opførte mig efter deres hoved. Næh, så hellere forblive i den lykkelige illusion, at det kun er andres skyld, at jeg er semikronisk single, og at jeg er et helt vidunderligt, elskeligt menneske. 😉

Derudover kunne jeg heller ikke bo med en vildt fremmed mand i så langt et tidsrum. Det er jeg simpelthen ikke rummelig nok til. Jeg ville forvandle mig til den vildeste kælling på dag tre, når han købte den forkerte olivenolie eller flyttede rundt på mine køleskabsmagneter, selvom det virkelige problem selvfølgelig ville være, at jeg har brug for min ro. Jeg kan kun holde ud at være sammen med en person nonstop i så lang tid, hvis jeg er helt hovedkulds forelsket, og det lader ikke ligefrem til at være et gennemgående tema i programmet, ahem.

Så ingen tv-karriere til mig i nærmeste fremtid. Til gengæld lover jeg fortsat at dokumentere mit datingliv herinde… I hvert fald lige så snart, der kommer noget værd at dokumentere! 😀

Kommentarer (11)

  • God ide at lægge dating på hylden, tror jeg. Jeg tænker du skulle finde dig et kor og få frigivet en masse endorfiner hver gang I øver. Og måske når I går ud og får en øl bagefter er der en vildt sød tenor eller en lækker bas, som bare er hyggelig at snakke med, og han sidder lige og er ved at færdiggøre sin PhD og er lidt genert og lidt jysk og ret velreflekteret og jeres hænder strejfer lige hinanden, da I begge rækker ud efter et stykke drømmekage fra Brovst som en af de andre har bagt, og når I skal på øveweekend danser I til festen om aftenen og pludselig cykler du en lille omvej hjem, for I kan ligeså godt følges…. Du har noget godt i vente, det er jeg sikker på, måske skal du bare gøre noget andet som gør dig glad og så sker det. Jeg ønsker dig alt det bedste. Tak for en festlig og fin blog. Jeg læser med hver dag.

    • What Inger said. Inger rocks! Og så er drømmekage fra Brovst det bedste i verden. Det bedste!

    • Det lyder som min historie – musiktur til Berlin i gymnasiet. Han var bas, jeg sopran. Stadig sammen 13 år senere som en familie på fire. Dog er jeg gået helt glip af drømmekagen!

  • !!! Jeg får næsten lyst til at melde mig til kor. Jeg er ikke single… 😂 go go Miriam!

Der er lukket for kommentarer.