Kommentarer (16)

 • Jaa, hemmeligheder!
  Helt uapropos kunne det være sjovt hvis du (jf indlægget om din mulige deltagelse i GVFB) skrev et indlæg om hvilke realityprogrammer du kunne/ville være med i og hvordan du tror, at det ville være/du ville agere

 • Jeg er selv fan af ss-uniformen
  Den er pivfræk og autoritær.
  Jeg er medlem af alternativet og alt andet end racist.

  • Det er egentlig sjovt at du, ligesom jeg, bare går ud fra, at det er en kvinde, der har skrevet næse-hemmeligheden.

   • Hahha ja det har jeg da egentlig ik tænkt over. Men jeg går nok bare ud fra at langt størstedelen af dem der læser blogs normalt er af hunkøn og dermed er der også flest af hunkøn der sender hemmeligheder ind, men du har selvfølgelig ret. Men jeg tænker også at mænd er mindre forfængelige og det er lidt derfor måske vi går ud fra det er en dame 😀

 • Naziuniformen er vistnok designet af Hugo Boss… så det er vist mere et spørgsmål om god stil end hang til Holocaust 🙂

 • Hehe den med den fælles aftale om at bruge hinanden, hvis der er noget man ikke gider er KONGE! Den bruger min kæreste også – specielt overfor drengene. Jeg har det SÅ fint med det 😘 Thats my boy

 • Til dig der får at vide at du ser gravid ud, du er ikke alene. Det er lidt et handicap når man er jobsøgende. Når jeg nu ikke kunne få gang i karrieren valgte jeg så at blive gravid og få barnet på det tidspunkt vi havde planlagt 🙂

Der er lukket for kommentarer.