Kommentarer (34)

  • De gule er pænere end de røde. Meget pænere. De gule, grønne og blå er i en helt anden liga end de tre andre.

 • Jeg kender det med, at der skal være symmetri i kroppen! Jeg kalder det ligevægt, og har det mest ved berøring. Feks. hvis jeg eller en anden klør ellet nusser højre arm, skal den venstre røres på samme måde og lige så længe! Hvis venstre så bliver rørt mere, end højre blev, må højre så røres igen, for at skabe ligevægt.

 • Dig der hoster når du spiser is: det kan være et tegn på astma, så måske en god ide at blive tjekket 🙂 min astma er i høj grad kuldeudløst, både i forhold til frostvejr, men også is, meget koldt vand osv. Slushice og milkshakes skal jeg holde mig langt væk fra hvis jeg ikke har min astmaspray i nærheden 🙂

  • Guuud er der pga astma? Det giver da så meget mening for mig. Hoster også altid af is og milkshake, og har også lidt astma (når det påvirkes af de forkerte ting)

   • Jeps det kan det sagtens være 🙂 jeg er nærmest “allergisk” overfor frostvejr og er nødt til at tage astmamedicin fast om vinteren, hvorimod jeg resten af året kan nøjes med anfaldsmedicin 🙂 bronkierne er mere kuldefølsomme når man har astma. Er i hvert fald den forklaring jeg har fået 🙂

 • Hvis man lige bytter om på de røde og gule M&M’s, så kunne jeg snildt have skrevet den kommentar 😂

 • Dig med benzinen – I feel you. Får seriøst mundvand af duften af benzin. Ville ønske man kunne få den som parfume.

 • Når jeg lugter petroleum savner jeg mine bedsteforældre. De havde en petroleumsovn. Vi havde de bedste ferier hos dem.

 • Det med symmetri i kroppen kender jeg også godt. Jeg gør det fordi jeg har Tourette. Kan få det utrolig dårligt fysisk hvis der ikke er “ligevægt”.

 • Ganske vist lidt sært at pudse næse i brugte sokker, MEN tænk lige på, hvor bæredygtigt det faktisk er ift. at bruge papir, som man jo bare smider ud. Sokkerne skal jo alligevel vaskes. Så thumbs up til dig 🙂

 • Jeg er med på den med M&Ms – selvom det ikke er den korrekte farveorden🙅🏻
  Og så må de også meget gerne størrelses sorterers, hvis de er med peanuts✌🏻

  – K

 • Dig med bumser på brysterne… vask dine bh’er efter max. 2-3 ganges brug. Så forsvinder bumserne. 😉

 • Ej, den med ligevægt i kroppen døjer jeg også SÅ meget med. Det er SÅ besværligt, når man går op af trapper med et ulige antal. Venstre og højre ben skal tage lige mange skridt!

 • Dig med de nordiske guder. Så er der faktisk en del flere asetro mennesker end man lige går og regner med, så bare rolig de er ikke bæevet glemt

 • Dig med bumser på brystet. Gå til læge og få en henvisning til hudlæge, som kan hjælpe dig. Det er så invaliderende for ens liv og selvværd, at være plaget af bumset hud, lige meget om det er i ansigtet eller andre steder på kroppen. Af sted med dig 🙂

 • Miriam! Hvad med at lave et WTF – det vildeste jeg har været vidne til? 😀

  ELSKER de her indlæg!

 • Hende med uren hud på brysterne – jeg havde det samme i hårlinjen, i mange år, før jeg fandt det AHA/BHA middel der skulle til! Jeg er 36 og har først nu, gennem EvaK, fundet det der skulle til, nemlig en AHA/BHA toner fra eBay til 110 kr inkl porto. Det hedder COXR AHA/BHA solution.

 • Til hende med bumser på brysterne, hvis du bruger fast prævention så som p-piller, mini-piller eller lignende, så skift, det er hormonelt betinget og kan forsvinde ved at skifte dette. Døjede selv, og skiftede til hormon-spiral og vupti, væk var det 😊 der er håb forude 😃

Der er lukket for kommentarer.