Spørgsmål og svar fra en babysitter

img_24121) Kan man regne med, at hunden undlader at gø begejstret i den der enormt vigtige halve time lige efter putning?

Svar: Nej.

2) Hvad filan gør man, når den syvårige kommer tussende ind i stuen knap tre kvarter efter sengetid og siger, at han ikke kan sove, fordi han (takket være en klassekammerats storebror) er bange for mordere á la Jason Voorhees?

Svar: Jeg lovede at slå alle potentielle mordere i hovedet med en stegepande og gav ham lov til at sove i mors og fars seng. So far, so good.

3) Får man det bedre med sit i forvejen meget uvelkomne forkølelsessår, når et barn vælger at kalde det “ulækkert og klamt”?

Svar: Virkelig, virkelig ikke.

4. Kan jeg finde ud af at operere fjernbetjeningen på det her smarttv? Hvor er Netflix? HVOR??

Svar: Jeg fandt aldrig Netflix, men har heldigvis slæbt min computer med for at arbejde. Den har også Netflix.

5. Hvor lang tid skal man vente, fra børnene er puttet, til man uden at vække dem kan snige sig i fryseren efter en is?

Svar: Det ved jeg om ca. to minutter… Ønsk mig held og lykke! 😀

Kommentarer (6)

 • Børnepasning er lige dele hyggeligt og angstfremkaldende.
  Jeg havde en fast tjans som 14 årig – tror jeg bestod ‘job samtalen’ fordi den 1,5 årige sagde. “Diamant!” og trykkede for fuld smadder på min næsepiercing, og jeg holdte masken.
  Men det var fedt – fik 75 i timen for at underholde dem i allerede bespist tilstand, fra 18-22.30, hvorfra de sov inden 20. Fandme nemme penge. Især fordi der var fuldt slikskab til mig og allé Disney og Dreamworks film på dvdhylden. Pure win B-)
  Så nemt er det sgu ikke at passe voksne på bostedet, jeg arbejder på nu. Men fyldt slikskab er der dog – og det tæller.

  – A

 • Jeg har et til spørgsmål: “kan man give børnene is og slik til aftensmad, uden de siger det til deres forældre?” – NEJ det kan man ikke😀🙈

 • Fortæller forældre hvis de kun har givet 1,5 årig rosiner? NEJ…. seriøs lort mave og ble. .. ad …storebroren fortalte at lillesøster havde haft det lidt skidt og kun ville spise rosiner og drikke juice den dag…. De kunne da i det mindste advare!!
  Og hvem overlader halv syg lille barn til 13 årig ny babysitter?
  jeg sagde nej til at babysitte der igen

Der er lukket for kommentarer.