Vind et par valgfri sko fra Roccamore!

img_4262img_4236Indlægget er sponsoreret af Roccamore.

Vi gør det igen! Jeg får stadig mange sukkende kommentarer, når jeg spankulerer rundt i mine Miss Presley på diverse sociale medier, og jeg kan godt forstå det. Det er nok nærmest den perfekte støvle, både i udseende og komfort. Især komforten synes at komme bag på folk, men det er jo ligesom det, Roccamore kan. Jeg er ind imellem nødt til kortvarigt at bytte sko for at bevise min påstand. 😀

Well, i weekenden åbner Roccamore en pop-up shop, så man både kan se og savle over skoene i levende live. Skulle man gå og have mig mistænkt for at være en stor, fed løgner omkring komfortniveauet, kan man også passende lige teste dem på egne fødder. Bliver man fristet til at investere i et par eller fem, så minder jeg lige om, at en god portion af jer stadig ligger inde med en rabatkode på 15% til Roccamore, og ja, den kan lige præcis bruges i pop-up shoppen. Fordi vi er servicemindede på den måde. 😉 Og – og – om søndagen afholder Roccamores mastermind, Frederikke, en designworkshop, hvor man ikke bare kan få et indblik i designprocessen, men også få lov til at designe sin egen sko! Og vinderen bliver eddersparkemig sat i produktion!

Det hele finder sted fredag kl. 14.30-19.30, lørdag kl. 11-17 og søndag kl. 12-16 i Teglgårdstræde 7A, 1452 Kbh K. (Og ja, man kan naturligvis også købe sko om søndagen.) Jeg har også linket til de forskellige Facebook-events ovenfor, hvis man synes det er mere overskueligt. 🙂

Og for lige at runde af, så kan man også vinde et par sko lige her på bloggen. Selvfølgelig. Man kan deltage nu, eller man kan deltage, når man har været forbi shoppen i weekenden og fundet sit ultimative favoritpar. For at deltage, skal man klikke sig ind på Roccamores hjemmeside, finde sine favoritsko i deres shop og linke til dem i kommentarfeltet nedenfor sammen med en beskrivelse af, hvorfor man gerne vil vinde. (Dukker jeres kommentar ikke op med det samme, er det, fordi den lige skal godkendes først. Men den er registreret!) Konkurrencen løber indtil på tirsdag kl. 12.00, hvorefter en vinder vil blive fundet.

Og så er det vist også slut med de gode nyheder for denne gang. Held og lykke – indsæt selv den klassiske Hunger Games-referencejoke! 😀

Kommentarer (486)

Der er lukket for kommentarer.