Billeder I aldrig fik

collagenkj I dag har jeg været ved at rydde op i mine billeder på telefonen. Indlægstitlen fortæller resten. 😀

Forsøgte at tage et charmerende jeg-har-fødselsdag-selfie. Fejlede håbløst. // Skulle engang dokumentere, hvem Nichlas fra Paradise var. Har ikke nænnet at slette billedet siden. (Vi er også et exceptionelt nydeligt par, når man sådan sætter os op ved siden af hinanden, no?)

collageouhMorede mig kosteligt over kynismen i “valgplakaten” ovenfor for to år siden. I dag tænker jeg, den nok rammer meget godt plet. // Fulde-Miriam kom hjem fra byen med høj promille og blodskudte øjne, hoppede i nattøjet og satte håret op, hvorefter hun besluttede sig for, at det var selfie-tid! Fulde-Miriam er en tumpe.

collageaeujoiFrøken Kløe skrev et indlæg om et fantastisk knald med en gut, der ikke havde verdens største diller. Det var der en mand på instagram, der ganske åbenhjertigt proklamerede sin glæde over, hvilket gav mig pænt meget optur! 😀 // Overvejer Franks Halloween-kostume.

collagehhhJeg havde verdens måske bedste hårdag nogensinde, men selv efter en ihærdig photo session, kunne jeg ikke finde et billede, hvor jeg ikke syntes, jeg så lidt off ud. // It goes down in the DMs.

collageoijiPå halvdelen af alle billeder, der ikke kommer på bloggen, er jeg ved at justere mine bryster. // Frank, når det er virkelig tydeligt, han ikke gider posere for kameraet! 😀

Kommentarer (32)

Der er lukket for kommentarer.