Kan vi lige snakke lidt om… #14

giphy…Ed Sheerans hår. Bemærkede det især under hans carpool karaoke. Han er faretruende godt på vej mod en Donald Trump.

…Den der tendens med at morgenmad/brunch skal serveres i 15 forskellige skåle i stedet for på én tallerken. Stakkels opvaskere.

…Hvor meget jeg i virkeligheden savner at spille Snake på en Nokia 3310. Jeg ved godt, det findes som app, men det er bare ikke det samme på en touch screen.

…Lord Buckethead. Suverænt det bedste ved briternes valg!

…Fuglekvidder. Klokken fire om morgenen. Og man kan ikke lukke vinduet, for så går man til af varme.

…Hvorfor der aldrig går mere end 10 minutter, fra man åbner en pose bolcher, til de er fusioneret sammen til ét stort bolche. Det er 2017. Nogen gøre noget ved det!

…At jeg bliver ved med at købe hvidt tøj, selvom det med garanti kun er hvidt den første time efter, jeg har taget det på.

…Den der øjeblikkelige panik, når man er ved at tage mascara på og pludselig skal nyse.

…Gulddrengs accent. Eller er det en dialekt? Jeg forstår den under alle omstændigheder ikke.

…Hvor meget is, man bilder sig selv ind, det er okay at spise, fordi kalenderen siger juni. (Og hvorfor filan jeg ikke er blevet tilbudt den der Magnum-kampagne, der florerer i blogland?!)

Kommentarer (24)

 • MIRIAM! Kan vi tale lidt om The Handmaids Tale?! Like damn, har lige set sidste afsnit og har vitterlig brug for nogle at diskutere det med.. Elsker den serie!! (Elsker også din blog og Frank 😀 )

  • Åh, jeg ville gerne – men det er svært at gøre uden at spoile handlingen for dem, der ikke har set serien endnu, og det er strengt forbudt! 😀

   • Jeg synes godt nok de sidste afsnit var rimelig fesne – også sæsonafslutningen :O Men måske jeg bare ikke har forstået det, haha 😛

    • Hele første sæson følger vist bogens handling og det er vist sådan, at bogen slutter. Men ja, totalt antiklimaks at man nu skal vente vildt længe på sæson 2!

 • Grunden til at man gør i og køber hvidt tøj, er at for pokker hvor er det pænt, mens det er hvidt.

 • I Tyskland kan man få bolsjer i blikdåser, hvor der er flormelis i. Jeg tror, at det er for at de ikke skal klistre sammen. ☺

 • Gulddrengs accent er påtaget. Prøv at se hans interview med Remee, der taler de om det 🙂

 • Selvom jeg er alt for enig i forhold til Ed S’ frisure, er jeg egentlig mest nysgerrig på hvor du køber hvidt tøj, der er ugennemsigtigt nok til rent faktisk at have på i offentligheden :D??? Jeg er godt nok røget direkte i den fælde på mange webshops, og det er lige sørgeligt hver gang, hahaha!

  • Det er vist mere held end forstand, når det lykkes! Jeg tror, tricket ligger i stoffet – end bomulds-t-shirt er bare ALTID gennemsigtig! 😀

 • Jeg er totalt fan af brunch i separate skåle! Endelig slipper man for, at sirup fra pandekagen løber over i rørægget eller den røgede laks 👍🏻

  • Okay, måske, men er det virkelig nødvendigt at lægger en grapefrugt på sin egen tallerken?! 😀

   • Skulle til at svare det samme. Jeg har selv prøvet det, og det virker! Det er også det, de gør i med de der bolscher i de fine dåser, man kan få hos Søstrene Grene 🙂

 • Faktisk må Gulddrengs tale være med dialekt. Han er jo fra Danmark – at det så muligvis ikke er sådan, det skal lyde, er jo en anden sag. Jeg holder på dialekt!

  • Jeg tænkte, det lige så vel kunne være, han forsøgte at kopiere noget accent for at være cool? Men jeg er blevet oplyst om, at det er meningen, det skal lyde, som om han er fra Nørrebro. Sært. 😀

 • Åhh hører dig med fuglekvidder. Jeg vil også gerne snakke med nogen om, hvorfor bygningsarbejderne, der arbejder LIGE udenfor mit vindue, altid går i gang med den største mest larmende maskine på slaget 06:30, men så til gengæld altid er gået hjem ultimo 14:30. But whyyyy?

Der er lukket for kommentarer.