Kommentarer (34)

 • Jeg er såååå enig i den med de børn der. Bliver så træt, af at se børnebilleder på Facebook og Instagram, og får kun lidt kvalme, når jeg ser hashtagsene: #mitguld #elskerelskerelsker #lille(indsæt barns forbogstav). Jeg kan til gengæld ret godt lide Sneglcilles ret så smukke og søde børn😍

   • Ej ja! Sneglcilles unger er faktisk også de eneste jeg gider se på insta og snap! Så søde! 😍😍

  • Ej, føler det er tarveligt at sige, men jeg får altså også krads af #mitguld og #elskerelskerelsker – og jeg har flere veninder der gør det!

   Gider ikke sige noget, for som forsvar vil de/folk sikkert bare sige, at jeg er den bitre “barnløse”, men da jeg endnu ikke er rundet de 30 år, er jeg altså hverken bitter eller barnløs.

   • Altså jeg er +30 og har to børn og kaster også ret meget op af #mitguld #elskerelskerelsker 🙈

 • Haha den med bussemanden 😂😂😂 kan lige se det for mig

  Men hvis vi lige skal være alvorlige et øjeblik: kør bil når i kører bil! Fik helt ondt i maven, da jeg læste det.

 • Jeg ved det godt når jeg får det at vide. Men hvordan laver man en ‘Ross’n’Rachel’ med et barn? Og hvordan kan kæresten og eks-kæresten gøre det?
  Hilsen hende den knapt så skarpe

 • Dig m AA-batterierne. Ingen mistænker noget. Alt – ALT – børnelegetøj er proppet med AA-batterier så vi køber fx to pakker om ugen. Folk tænker bare du mangler batteri i din datters / nieces / barnebarns Little People alfehus

 • Så enig i det med børnene. Jeg overvejer at droppe snapchat fordi mine venner hele tiden sender videoer af deres børn og klamme billeder hvor de har mos i hele hovedet…. pleeeeease stop.

 • Den med batterierne – jeg er engang blevet spurgt af min søde kioskmand, om de batterier, jeg købte kl 21:30, var til fjernbetjeningen?…. øh… ja…

 • Den med Ross and Rachel. Der skulle nok have stået: “da min kæreste og HANS ekskæreste lavede en Ross n’ Rachel med deres fælles barn…”

  Og ellers så er forklaringen derudover, som Miriam selv skriver i kommentarfeltet.

 • Den med Ross & Rachel:

  Jeg er 100 på, at der skal stå “min kæreste og HANS ekskæreste”. Så giver det mening (for mig).
  Og av altså. Husker hvor synd det var at være Mona i den der Ross/Rachel situation.

 • Min baby er fandme nuttet. Ligesom mine katte. Vil man se pelskræene på insta må man leve med at se min baby også. Sorry, not sorry!

 • Dig med menstruationskoppen: Av?? Både for dig, men også for ham?? Min egen, og de fleste andre, tror jeg har sådan en halvspids dut i enden – det må sgu da gøre ondt at stille dilleren op i den haha 😀

 • Jeg ved godt, at vi ikke må shame, så betragt dette som en opfordring i stedet 🙂

  Jeg har en bekendt, der i disse dage ligger i koma i yderst kritisk tilstand fordi et kort uopmærksomt øjeblik, som naturlivis var en fejl, fra en bilist fremprovokerede et uheld i høj fart.
  Det skærer dybt i mit hjerte, at en 21-årig kæmper for det dyrebareste vi har, livet selv, og hvis han overhovedet får lov at beholde det, er der ingen der ved, hvordan det liv bliver.

  Alle kan lave fejl i trafikken! Og det kommer alle bilister til, flere gange – incl. mig selv.
  Jeg vil dog alligevel opfordre på det kraftigste til, at man kører bil, når man kører bil; så hjælper vi hinanden med at minimere risikoen for alvorlige ulykker <3

  • Åh jeg får tårer i øjnene Julie. Jeg sender en masse gode tanker i din ven og ønsker ham alt det bedste. Jeg har selv varige mén efter en uopmærksom bilist, så jeg er meget enig med dig. Jeg indrømmer dog også gerne at jeg indtil min ulykke af og til lavede ting jeg ikke burde mens jeg kørte bil.

 • Til dig med cand. merc. det er en overbygning på en bachelor i erhvervsøkonomi 🙂
  Nu behøver du ikke google mere!
  #følermignæstensomamor

  • Ida, for at svare på dit spørgsmål er din kommentar slettet, fordi kritik af hemmelighederne per definition ikke er tilladt. Det er en del af konceptet. Hemmelighederne er et frirum, hvor folk har frit lejde, også selvom deres hemmeligheder er uansvarlige, umoralske og deslige. Hvis jeg tillader kommentarer med negativ ordlyd, mister folk lysten til at indsende. 🙂

 • Men hvordan kan man knalde med en menstruationskop siddende?! bliver den ikke bare skubbet ‘helt op’ udenfor rækkevidde, især hvis stilken er klippet af. Omg. 😮

 • Gider godt se billeder af folks børn, hunde, katte heste, marsvin…. men ikke hele tiden, det vel problemet med fb og ligne. Andre gider nok heler ikke se ALLE mine billeder af Zorro….

Der er lukket for kommentarer.