Kan vi lige snakke lidt om… #13

giphy…Prisen på jordbærtærter. Nu stopper I med det pis.

…Hvor alle mine sommerkjoler er forsvundet hen. Jeg sværger, jeg købte mindst ti nye sidste år!

…Om man skal give de der Sun Lolly Creamy en chance? De ser altså lidt suspekte ud.

…Hvorfor der er så lang tid til mine nevøer har fødselsdag, når jeg i går opdagede eksistensen af dem her? Jeg bliver så meget yndlingsmosteren! (Reklame/affiliatelink)

…Petanque. Hold kæft, det er mærkeligt, altså.

…Folk, der spiller høj musik på parkarealer, hvor der sidder en million andre mennesker. La’ nu vær’.

…Hvor filan frostelementet til min ismaskine gemmer sig. Jeg skal da have noget is!

…Male rompers. Please lad være med at komme til Danmark.

…Hvor mange flasker rosé, man burde have i køleskabet bare for en sikkerheds skyld. Fem?

…Folk der stjæler andre folks vasketøj. Nak da for pokker noget nyt i H&M som almindelige tyve!

Kommentarer (46)

 • Giv gerne en update på de der Sun Lolly’s. Jeg har endnu ikke turde prøve.
  Og ja fem. Man kan jo altid have nogle flasker i skabet, som kan lægges ind, i takt med, at de andre forsvinder 😉

 • De Sun Lolly Creamy er tyveri ved højlys dag, synes virkelig de er afskyeligt dårlige! Men stemmer næsten alligevel for at du skal prøve dem – det kunne da blive et sjovt indlæg 😀

 • Ikke engang mine børn gad æde de Lolly Creamy jeg købte sidste år. De er afskyeligt ulækre, altså isene 😂

 • For ikke at snakke om prisen på en bakke jordbær!
  Sun Lolly Creamy er…okay hver sin smag…men jeg køber dem ikke igen!

  • Sandt, men nu er jordbærsæsonen jo også kun i sin spæde start, så forhåbentligt ryger de et stykke ned i pris!

 • Sun lolly creamy er bare helt almindelige mælkeis til den cremede side – jeg blev meget positivt overrasket!

 • Jeg elsker Sun Lolly Creamy. Især den med kakao haps! Min kæreste er dog mest til dem med jordbær 🙂

 • Speaking of prisen på jordbærtærter – nu er jeg ikke heeelt up to date på danske priser, men på bare to uger i Danmark har jeg stiftet bekendtskab med 5 af slagsen (så jeg er i det mindste up to date på jordbærtærter) – 4 af disse fra SuperBrugsen i Hornslet, hvor de koster 60 kroner og desuden er helt eminent gode. Nu ved jeg godt, det er de færreste, der handler i Superbrugsen i Hornslet, men hvis man virkelig er trængende, kan man engang imellem skifte bylivet ud med lidt provinsjordbærtærtehygge. Og så ligger Hornslet jo ikke SÅ langt fra Randers, hvis du alligevel er på de kanter 😉

  • Jeg har heller ikke indtrykket af, at provinspriserne generelt er SÅ slemme, men i KBH? Det er helt åndssvagt!

 • Er jeg den eneste der var nødt til at google “Male rompers”?
  Havde ingen anelse om hvad jeg skulle forvente dukkede op.
  Men efter googling; jeg er helt enig, det behøver ikke komme hertil 🙂

 • Eller når folk stjæler den vasketøjspose/IKEA pose til en fuckig femmer, man havde liggende. Så er bunden nået.

 • NEJ til Sun Lolly Creamy! De smager afskyeligt.Til gengælg skal du prøve deres brain bites med hindbær/lakrids – åh de smager vanvittig godt!!! 🙂

  • enig i at dem med hindbær/lakrids er vildt lækre!
   Sun lolly med chokolade smager faktisk godt, lidt ligesom hvis man spiser kakaomælk med is i 🙂

 • Prisen på jordbærtærter er sindssyge. Og selvfølgelig er det absolut, suværent yndlingskage for mig! Jeg var smart at gå i Brugsen den anden dag, en halv time før lukketid, hvor det lykkedes mig at få en jordbærtærte til 30,- Jeg var meget lykkelig! (Hvor sørgeligt det end måtte lyde)

  Sun Lolly Creamy er virkelig ikke noget at råbe hurra for. De kan spises, ja – men jeg husker dem som umulige at få ud af pakken, og de er bare ikke kampen værd.
  Så hellere købe de der små, runde flødeispinde! Kan ikke huske navnet, men spiste dem meget som barn.

 • Sun Lolly creamy med jordbær smager som alm syntetisk jordbæris, og det kan i sig selv være ok. Problemet opstår, fordi de overhovedet ikke er cremede, som navnet på det kraftigste indikere, men i stedet er utroligt vandede.

 • Dyre råvarer og åndssvagt tidskrævende at lave. Derfor er jordbærtærter så dyre – men Føtex og Bilka har dem konstant på tilbud på 49,- fra marts til december, så det burde være muligt at finde en 😀

  • Arh, jeg vil mene, at ågerpriser er den primære grund. Lagkagehuset taget 109 kroner for en enkelt, og selv hvis du lægger arbejdskraft oveni, kan du lave væsentligt mere end én tærte til den pris!

 • Lyder til at Sun Lolly Creamy enten er “de er rædselsfulde” eller “jeg elsker dem”… Jeg holder mig til klassikerne med Appelsin eller Exotic. Det ved man hvad er 😉

  • Der er virkelig delte meninger! Jeg må næsten teste dem for at se, hvad hold jeg ender på! 😀

 • Sun lolly cream er… ok
  bedre end nogle frys selv, dårlige end andre…. dog lidt undren over hvordan de bliver lavet… altså cremet…
  vanille lidt kedelig, jordbær for syntetisk.. men chokoladen fin nok
  vil dog heler havde is fra hjemmeis 😄
  men ja kan du lide regnbue is kan du muligvis lide sun lolly cream

Der er lukket for kommentarer.