Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #283

img_21691. Den er der endnu. Posen jeg købte til indlægget om maj-favoritter, men ikke må spise endnu, fordi jeg prøver at være sund. Har sjældent fået teste min viljestyrke så voldsomt.

2. Speaking of, så har jeg ikke spist sukker i to uger nu, og min krop er vred. Eller måske snarere min tunge.

3. …Og det hjælper ikke, at jeg siden gårsdagens indlæg har haft nonstop lyst til jordbærtærte.

4. Jeg ved godt, hele landet er pjattet med varmen, men hold kæft, hvor er det nederen, når man ikke kan finde ud af at sove uden dyne, og det er for varmt at have en over sig.

5. Nårh ja, og ved I hvad der heller ikke er fedt i varmen? Lugten af kattetis. Jeg tømmer pt kattebakke tre gange i døgnet for at undgå den.

6. I forgårs smadrede jeg mit sofabord. Jeg var ved at filme Frank, da jeg trådte et skridt tilbage, væltede ned over det og det ene ben knækkede. Det fedeste er, at jeg har det på video. Det går fra at være Frank, til lyden af et stort brag til mine ben oppe i luften efterfulgt af et højlydt “FUCK!”

7. Jeg har limet bordbenet på igen. Det er ikke synderligt solidt, men hvis nu ingen rører ved bordet nogensinde igen, så går det nok.

8. Det er snart studentertid igen, og jeg er dødeligt misundelig. Er den nogen, der er klar på at leje en vogn og køre rundt bare for nostalgiens skyld?

9. I går aftes var der en fuld mand, der stoppede min cykel midt på gaden og råbte af mig, at jeg kraftedeme skulle køre med lys. Var nødt til venligt at pointere, at den store lysende lygte midt på mit styr var netop det.

10. Vi er ikke engang i juni endnu, og jeg er allerede træt af at barbere ben. Lortejob.

Comments (57)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.