Jeg er jo Bridget Jones #283

img_21691. Den er der endnu. Posen jeg købte til indlægget om maj-favoritter, men ikke må spise endnu, fordi jeg prøver at være sund. Har sjældent fået teste min viljestyrke så voldsomt.

2. Speaking of, så har jeg ikke spist sukker i to uger nu, og min krop er vred. Eller måske snarere min tunge.

3. …Og det hjælper ikke, at jeg siden gårsdagens indlæg har haft nonstop lyst til jordbærtærte.

4. Jeg ved godt, hele landet er pjattet med varmen, men hold kæft, hvor er det nederen, når man ikke kan finde ud af at sove uden dyne, og det er for varmt at have en over sig.

5. Nårh ja, og ved I hvad der heller ikke er fedt i varmen? Lugten af kattetis. Jeg tømmer pt kattebakke tre gange i døgnet for at undgå den.

6. I forgårs smadrede jeg mit sofabord. Jeg var ved at filme Frank, da jeg trådte et skridt tilbage, væltede ned over det og det ene ben knækkede. Det fedeste er, at jeg har det på video. Det går fra at være Frank, til lyden af et stort brag til mine ben oppe i luften efterfulgt af et højlydt “FUCK!”

7. Jeg har limet bordbenet på igen. Det er ikke synderligt solidt, men hvis nu ingen rører ved bordet nogensinde igen, så går det nok.

8. Det er snart studentertid igen, og jeg er dødeligt misundelig. Er den nogen, der er klar på at leje en vogn og køre rundt bare for nostalgiens skyld?

9. I går aftes var der en fuld mand, der stoppede min cykel midt på gaden og råbte af mig, at jeg kraftedeme skulle køre med lys. Var nødt til venligt at pointere, at den store lysende lygte midt på mit styr var netop det.

10. Vi er ikke engang i juni endnu, og jeg er allerede træt af at barbere ben. Lortejob.

Kommentarer (57)

 • Jeg gad virkelig godt se den der video med sofabordet. 😉
  Btw.. Kunne ikke være mere enig angående punkt nr. 10.

 • Er meget imponeret over din viljestyrke i både 1 og 2! 🙂
  Mht lugten af kattetis, så kunne du måske overveje en litter-robot? Vi har været glade for ikke at skulle tømme vores konstant, men stadig være fri for lugten. 🙂

 • Har du prøvet med dynebetræk i fryseren? (Hvis den ikke er fuldt med is, for så er det rimelig problematisk ifht ikke at spise sukker)

 • Videooooo- ellers skete det ikke 😂

  Og sejt med den pose! Viljestyrke uden lige!
  Ja tak til studentervogn, jeg havde kyssesyge (og var lige blevet droppet af min kæreste), OG min børnechanpagne blev væltet INDEN vi kom afsted. Jeg har en tur til gode!

  PS: Hvad med epilator- det er fremragende til den dovne ☺

 • microfiber-dyne fra Føtex, med et almindeligt dynebetræk på, har reddet mange sommernætter her ☺

 • Jeg bruger detden her kattegrus og kan nøjes med at skifte hver 14. dag, selvom den står på badeværelset med gulvvarme… men altså min katte tisser også udenfor i løbet af dageni. Nå men altså ingen lugt. Jeg bestiller forskellige steder fra, køber så meget at jeg har gratis levering og så skal man ikke slæbe det hjem fra byen. http://www.bitiba.dk/shop/kattetilbehoer/kattegrus/catsan/428935?gclid=CjsKDwjw6qnJBRDpoonDwLSeZhIkAIpTR8KipaCa9aVfyalsnnVPMMOqtreML0Fc8_1BYSfXqDyYGgJ59vD_BwE

  • Jeg tror, der er stor forskel på ude- og indekatte. Jeg har heller ikke problemer, når Frank og jeg er hos mine forældre, men herhjemme er det værre.

 • Jeg er SÅ klar på studentertur. Jeg har dog smidt min hue ud. Men køber gerne en ny for at gentage den tur…

 • Jeg har strøet et tyndt lag natron i bunden af kattebakken. Indtil videre synes jeg det har virket på stanken.

 • Jeg kender én, hvis polterabend var en nyiscenesat studenterkørsel. Med huer og besøg hos alle og lambrusco og bål til sidst. JA TAK!

 • Please vis videoen hvor du vælter over bordet! Hahaha. Jeg skreg af grin da jeg læste det 😂😂 Det kunne så meget ha’ været mig, i færd med ah filme min hund 😂😂

 • Jeg har flere ting at sige, så jeg har valgt at stille det op i punkter, for at være lidt overskuelig og ja… det er altid godt at stille ting op i punkter! – Jeg grinede højt af dit billede med popcornene. Man kan virkelig mærke længslen helt ned i tæerne!
  – Eftersom jeg i sin tid gik glip af min egen studenterkørsel, er jeg mere end frisk på den idé!
  – Jeg er fuldstændig enig med dynen og varmen. Det føles forkert og på ingen måde hyggeligt, bare at sove med et lagen/dynebetræk eller lignende. Har du prøvet at rulle dynen sammen og lægge den mellem benene? Det giver lidt luft men samtidig den der “trygge/hyggelige” fornemmelse, at sove med dyne.
  – Og sidst men ikke mindst: HVOR KAN DEN FILM FINDES? PLEASE SIG, AT DU DELER DEN MED OS! 😀

  • Jeg tror sgu, vi er nok til en helt habil vogntur efterhånden! Videoen har jeg desværre slettet igen. 😉

 • Et tip til brug af epilator, som en nævner tidligere:
  Hvis man starter med at barbere sine ben, og så epilerer et par dage efter, og gentager epileringen med jævne mellemrum, gør det stort set ikke ondt, og til sidst kan man, alt efter ens hårvækst, nøjes med at gøre det en gang om ugen/hver anden uge.

  • Det er drønsmart med sådan en epilator. Det funker bare ikke for mig af en eller anden grund. 🙂

 • Wow! Utroligt vi kan være så uenige og jeg stadig gider følge dig. For det gør jeg!!!!:
  1) jeg havde aldrig købt en pose chip. Det er bare ikke mig!
  2) jeg føler sagtens jeg kan være sund og stadig spise sukker! Er slet ikke til det der alt eller intet.
  3) jeg ÆLSKER godt nok jordbærtærte.
  5) Jeg havde aldrig fået mig selv en kat.
  6) Har slet kkke et sofabord.
  7) Se 6).
  8) Jeg hadede hvert minut af min studentertid. Aldrig igen. What is the fucking point at køre rundt i hestevogn eller lastbil og drikke lunkne øl eller syntetiske ciders? Og være så meget fuld? Ad!
  9) har ikke så meget til nieren. .
  10) Epilator!!!! All the way! Barbering er nærmest ulækkert. Ellers: sugaring. Shjé på Strandboulevarden er GENIALE. Det er deres priser ikke.
  Kram.

  • Og 4) som er grunden til, jeg overhovedet startede med at skrive en kommentar, kom ikke med. Men min pointe var, at jeg pt stadig sover med dobbeltdyne, sengetæppe og trøje på!

  • Det er popcorn! Og “sund” i den her sammenhæng er lidt en eufemisme for at være på slankekur – ellers er jeg normalt også enig med dig. Resten må vi være enige om at være uenige om! 😀

 • Wow. virkelig mange, der læser med har kat?! Nå, men jeg skulle barbere ben i weekenden (…) jeg er HELT med på den sidste. Hold. nu. kæft. Hvor er det tidskrævende og irriterende… Derfor sætter jeg fra nu af KUN tid af til ét område i badet. I morgen er det armhulernes tur. Min kæreste synes jeg er mærkelig, jeg kan jo bare stå før op. Ehm nej?

 • Amen til det med barberingen! I år har jeg dog givet op med at barbere dem så tit af helt andre grunde. Er flyttet til ny lejlighed hvor brusekabinen er meget mindre og med bruseforhæng. Shit hvor er det træls når man bukker sig ned for at barbere benene og badeforhænget (som altid er koldt??!!) klæber sig mod end baller. Det er bare så ubehageligt – hvordan gør andre?

Der er lukket for kommentarer.