Tinder-samtaler #6

giphyOkay, jeg indrømmer, jeg er helt selv ude om nedenstående. Jeg holder pt datingpause, og derfor besluttede jeg mig for – af udelukkende underholdningsmæssige årsager – i fem minutter at swipe ja til hver eneste mand i min Tinder-oversigt. Ser I, de virkelig akavede samtaler tilhører som regel det suveræne mindretal, fordi man ud fra mandens billeder og hans generelle profil ofte kan få en fornemmelse af, hvem han er. På den måde er det muligt at undgå de allerværste tilfælde. Men nu var jeg altså lige præcis ude på at matche med de allerværste tilfælde. Bare for at se, hvad der skete. Må jeg præsentere: Et udpluk af de bedste åbningsreplikker:

 • “Har du prøvet en 20cm brun fyr før?”
 • “Dejlige bryster.”
 • “Puha du repræsenterer da et pragteksemplar af den menneskelige race!”
 • “Jeg er gift, men vores sexliv er gået i stå. Så jeg søger en fræk pige/kvinde der er åben for mere end “normal” sex bestående af missionær stilling. Det er ved at være ret kedeligt.” (Super, jeg er totalt klar på at hjælpe med at røvrende din hustru!)
 • “HaaapS!”
 • “Hej. 🙂 Vil du ikke sige din mening om min krop, hvis jeg sender et billede? Du skal bare være helt ærlig! 🙂 “
 • “Hey, hvad siger du til lidt spænding og intimitet? Så er jeg den rette til det. 😉 “
 • “Vil du være min sexpartner? Jeg laver også god massega til dig.” (Usikker på, om det er en madret, jeg ikke kender, eller om han mener massage?)
 • “Hej er du til en glad varm fræk sød voksen babsoman smiler singlefyr.”
 • “Hvis du skulle ha brug for din helt egen private hushjælp til alt, feks rengøring, håndværker hjælp, så bare skriv, jeg arbejder 100% gratis så længe jeg må være nøgen imens og er desuden osse rigtig dygtig til tantra massage.” (Virkede ellers som en virkelig god deal, indtil vi ramte ordet ‘nøgen’.)

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Mænd er mærkelige! 😀

Kommentarer (31)

 • Ej, hvor er det altså bare underligt, hvad folk kan finde på at skrive! Det minder mig om, hvorfor jeg aldrig ville turde kaste mig ud i at have tinder, haha!

 • Åhhhr den med pragteksemplar er da meget sød..
  Men den med det nøgne. I don’t get it. Hvad er det med nøgenhed? Det er jo koldt. Og man får stænk på sig, hvis man laver mad eller vasker op. Det er jo ikke rart.

 • Skal man mon være hjemme mens den nøgne hushjælp gør rent? For altså, min hybel trænger da egentlig…

 • Jeg har læst så mange lignende kommentar igennem årene og fået dem vist af mine veninder, som også har fået dem at der må være uendelig mange mænd som skriver sådan. Jeg tænker 1) gad vide om det virker på nogen måde siden der florerer så mange? 2) hvor ville jeg være ked af at være sammen med en mand der bare havde skrevet en sådan kommentar til en kvinde.
  3) hvad bliver der af: et normalt og interessant sprog??????

 • Jeg kan tilføje et par stykker:

  – Hej smukke 🙂 jeg ved ikke hvad du søger herinde 🙂 men jeg søger en bolle veninde og noget frækt hygge 🙂 ved ikke om det kunne være noget for dig?:)

  Hvad jeg havde lyst til at svare: Nej! Slet ikke når du kalder mig smukke. Og ikke starter dine sætninger med stort bogstav.

  – Hej Anna. Du ser virkelig dejlig ud;-)

  Hvad jeg svarede: Haha! Virkelig skidt at starte med det forkerte navn 😀

  – Jeg tænker sådan lidt at du er en lille bandit, men Wau 😉 Du ser meget feminin ud. jeg kan mærke at det vækker noget meget maskulint i mig 😉 Du skal føle dig lille, fin, feminin og elsket for at føle dig fri, lækker og blomstre fuldt.. Tager jeg fejl?

  Den magtede jeg absolut ikke at svare på. Og hans profession skulle efter sigende være læge. Det håber jeg ikke er sandt, se lige hvo elendigt han formulere sig 🙈

 • Kan du ikke mangle hjælp til at handle Ben&Jerrys eller et eller andet – kunne da være sjovt at sende ham nøgen afsted på indkøbstur (specielt hvis det var nu ikke var det nærmeste indkøbssted der kunne opfylde dine indkøbsønsker)

 • Nu er jeg godt gift og derfor ikke på Tinder, men jeg overvejer næsten at komme det i håb om at finde den nøgne hushjælp derinde. Det var da et umådelig godt tilbud! Jeg tror dog, vi takker nej til tantra-massagen,men han er mere end velkommen til at gøre rent.

 • Det er den dér “disinhibition effect” ved brug af alle former for digital kommunikation, der i særlig grad får mænd til at være alt for direkte. På den kiksede måde. Eller også indbyder Tinder til ekstraordinært håbløs adfærd? En vittighed kunne være, at man ikke vil “swipe” dem “to the right”, but would like to verbally “wipe them out”. Ud til venstre med den slags plattenheimere.

 • Okay, den her kommentar er ikke lige til dit (ellers glimrende og underholdende) indlæg Miriam – men jeg har lige set en af dine nyeste snaps på story, og først nu går det op for mig AT DU BOR I EJENDOMMEN LIGE OVERFOR MIN. Føler mig som den vildeste stalker, selvom jeg – promise – ikke har kigget ud af mit vindue mod dit endnu. Men mest af alt er jeg skuffet over ikke at være stødt på dig endnu, selvom jeg har boet her i 3 måneder! Selvom jeg sikkert ikke ville turde sige hej alligevel haha

 • Det sjove ved lige præcis det her indlæg er at jeg som single københavnsk kvinde har fået op til flere af præcis de samme beskeder… Hvem sagde copy/paste?!

  • Hvis man kører den strategi, så tror jeg også, det er vigtigt at skyde med spredhagl! 😀

 • Havde det her været et sponsoreret indlæg, så havde jeg anklaget dig for falsk reklame haha!
  Jeg gjorde dig kunsten efter, installerede tinder og likede alle. Fik 76 matches i løbet af ingen tid men INGEN klamme beskeder overhovedet. INGEN! Jeg havde ellers lige glædet mig til lidt god underholdning…. 😏

 • 20 cm brunfyr, hvad tænder han på??? Fækalie sex 😱😱😱
  Og den med at røvrende mandens kone, hvis han vil have mere end missionær, er det nok i røven.

Der er lukket for kommentarer.