Aprilsnar!

giphy-1Jeg hader det skidt. Jeg ved ikke helt hvorfor, det gør jeg bare. Jeg tror kun, der er én aprilsnar, jeg nogensinde har syntes, er rigtig sjov, og det er at sige til nogen, at en der hedder Bjørn har haft ringet, og at de skal ringe tilbage. Og så give dem telefonnummeret til zoo. Men det griner jeg til gengæld også højlydt af bare ved tanken! 😀

Hvis man imidlertid har et stærkt behov for en aprilsnar fra min hånd, så kan jeg anbefale at kigge forbi den fra 2015. Den var lige i øjet! 😉

Kommentarer (8)

  • Griner også højlydt for mig selv over den 😄 Og hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste, der ikke bryder mig om aprilsnar. Synes det tit handler om at blive udstillet på en ubehagelig måde. Den med bjørnen er sød og ikke andet – det er ikke, hvad man kan sige, om de fleste andre.

  • Heler ikke fan af aprislnar…
    den med Bjørn er sjov dog
    husker en i radioen fra jeg var barn, med at parken skulle have nyt græs (som i stadion) og folk derfor skulle donere græsplæne strimler, selv som barn kunne jeg gennemskue den (derfor sjov) + vi sad og lyttede i radioen efter deres aprislnar (så mest absure nyhed… der var den)

  • Det var ikke en aprilsnar, men jeg havde nogle kolleger engang, der fik en anden kollega til at ringe tilbage til Søs Lange og nummeret til Danmarks Akvarium. Han nåede at fuldføre opkaldet, før det gik op for ham og de andre var flade af grin. Han ejede ikke skyggen af selvironi, hvilket kun gjorde det endnu sjovere.

Der er lukket for kommentarer.