Jeg er jo Bridget Jones #273

giphy-11. Jeg hader rejsekort. Hader. I mandags glemte jeg at checke ud på udvejen, så på hjemvejen checkede jeg bare ind igen, så det i stedet for to små ture blev en stor. Og på den måde kom det til at koste mig 65 kroner at køre fra Nordhavn til Vesterport og tilbage igen. Ialt seks stop. Jeg vil have klippekortene tilbage!

2. I går kunne jeg pludselig høre et ur tikke ude i mit køkken, hvilket ikke ville være så mærkeligt, hvis jeg rent faktisk havde haft et ur i mit køkken. Det tog mig næsten 10 minutter at identificere lyden – primært fordi den i virkeligheden kom fra mit badeværelse og var en dryppende bruser.

3. …Men nu har jeg en dryppende bruser, så det er skønt!

4. Det lykkedes mig faktisk at arrangere en ny date med en ny mand efter den mindre heldige oplevelse med hov-jeg-fik-lige-en-kæreste-gutten, men så landede vi lige pludselig i et ret hardcore skænderi over… Jørgen Leth? Blev så hidsig, at jeg endte med at aflyse. Fucking Jørgen.

5. To aflyste dates på en uge? Kæmpemeget spild af en bikinivoks!

6. …Og også ret meget spild af min seneste tøjordre, som kom i dag, hvilket omvendt alligevel var lidt halvskidt timing, eftersom jeg skulle have brugt den i tirsdags.

7. Er i de tidlige stadier af at gøre min lejlighed lidt mere voksenvenlig og vil i den forbindelse gerne have udskiftet mine spisebordsstole. Men… Hvorfor fuck er spisebordsstole så dyre? 1.300 kroner for det her?! Stik mig en skærebrænder, jeg har luret, hvordan jeg blive rig! (Reklame-/affiliatelink)

8. Der var et telemarketingfirma, der ringede til mig noget nær dagligt, og de fjernede mig ikke fra deres liste, selvom det er lovpligtigt, når man beder dem om det, så nu har jeg blokeret deres nummer. Viser sig så, at jeg får en sms, hver gang et blokeret nummer ringer. Det føles lidt som at blive hjemsøgt.

9. Jeg kan ikke komme på et punkt ni, og jeg er sulten nu, så I må klare jer uden.

10. Har truffet en beslutning om aldrig mere at klikke mig ind på kageopskrifter, der hedder noget med “syndig”. Det lader til at være det nye kodeord for sukkerfrit, glutenfrit og i øvrigt frit for alle de andre ting, der gør, at kage rent faktisk smager godt.

Kommentarer (40)

 • Jeg har købt stole fra Bilka til 299kr. “Paris” i sort og de er både flottere og mere behagelige end eames:) har fået meget ros og det kan bestemt ikke ses de ikke er dyre.

 • Detr findes en app der hedder check udvej. Den kan du checke ud med og vist nok også ændre din rejse. Så du ikk skal betale for så lang en rejse.

 • App’en “check udvej” er min nye bedste ven – der kan du registrere indtil flere dage senere, vis du har glemt at tjekke ud, og så sætter de pengene tilbage på rejsekortet 😀

  • Kan man komme på den liste som firma også? For det er derfor, de ringer til mig, de røvhuller! 😀

 • Jeg ved selvfølgelig ikke om de er din stil, men Søstrene Grene har nogle, efter min mening, super flotte velour spisebordsstole til omkring 350 kr stykket. Er helt vildt med de mørkeblå. Bare et lille tip, hvis det er din stil

 • Jeg elsker dig fordi du ikke kan finde på et punkt 9, men du godt kan finde på et punkt 10. Ja og af mange andre årsager.
  /dedikeretlæser27

 • Jeg ved godt det lyder helt forkert. Men de har sådan en billig glutenfri brownie blanding i Rema (og også lidl). Den er meget bedre end den fra Amor og smager sindssvagt godt. Prøv den!

  Elsker forresten også at du ikke har punkt 9 😂

 • ..og jvf. Punkt 5 så har jeg så været på 2 tinder dates denne uge. Sådan for at komme mig over ham der dumpede mig.

  Der var så begge nitten.

  Ved ikke, hvad der er værst.

  • Der er et kendt citat fra Jørgen Leths erindringer, der lyder: “Jeg tager kokkens datter, når jeg vil. Det er min ret.” Det er simpelthen så ulækkert, og det havde ret store konsekvenser for ham, da bogen blev udgivet. Hvilket jeg syntes, var helt på sin plads. Omtalte mand syntes imidlertid, det var skrækkeligt synd for Jørgen, at han sådan blev udsat for en heksejagt grundet sin kommentar, og det kunne jeg simpelthen ikke arbejde med. Det er ikke et kvindesyn, der på nogen måde kan retfærdiggøres.

 • HEJ Miriam.
  bare trøst dig med, at de alligevel ikke sender til Danmark! 🙂

  og spis du bare noget kage!

 • rejsekort… *skrig*
  mit hoved er slet ikke med…. og maskinerne virker ikke, og der kan kun tankes i byerne (jeg bor på landet) så den dag jeg lige akurat kom hjem og ville tanke, virkede skidtet på nettet ikke (jeg eksistere ikke i følge dem… aha kan jeg så få de penge tilbage jeg har betalt… altså hvis jeg ikke findes sååå)
  sådanne maketing er forfærdeligt, eller sender email efter man har frabedt sig dem… minder mig om mandag morgen skal 3f have en røffel…..

  • På IPhone er det under indstillinger > telefon > opkaldsblokering og opkalds-id > bloker kontakt.
   Jeg synes dog ikke, jeg plejer at få SMS… Men min tlf er også halvgammel 😄

  • Jeg får altid en SMS, når nogen har ringet når min tlf fx har været slukket, eller jeg har talt med en anden imens. Åbenbart også, når opkaldet ikke går igennem pga blokering. Sært.

 • Jeg sad lige præcist og skummede over det rejsekort, da jeg læste dit indlæg! Lavede samme nummer i fredags: glemte at tjekke ud, hentede appen og prøvede at tjekke ud der, men det krævede NemID så skrev bare de ting jeg kunne og lagde det væk. Tog bussen ind til byen fire timer senere: 96 kroner for en tur fra Rantzausgade til vesterport(!!!!!) Jeg har forsøgt st indberette det på den der check-udvej app, men ved fandeme ikke hvad de siger til det. Det KAN sgu da ikke være lovligt? Kan det det?

Der er lukket for kommentarer.