Jeg er jo Bridget Jones #273

giphy-11. Jeg hader rejsekort. Hader. I mandags glemte jeg at checke ud på udvejen, så på hjemvejen checkede jeg bare ind igen, så det i stedet for to små ture blev en stor. Og på den måde kom det til at koste mig 65 kroner at køre fra Nordhavn til Vesterport og tilbage igen. Ialt seks stop. Jeg vil have klippekortene tilbage!

2. I går kunne jeg pludselig høre et ur tikke ude i mit køkken, hvilket ikke ville være så mærkeligt, hvis jeg rent faktisk havde haft et ur i mit køkken. Det tog mig næsten 10 minutter at identificere lyden – primært fordi den i virkeligheden kom fra mit badeværelse og var en dryppende bruser.

3. …Men nu har jeg en dryppende bruser, så det er skønt!

4. Det lykkedes mig faktisk at arrangere en ny date med en ny mand efter den mindre heldige oplevelse med hov-jeg-fik-lige-en-kæreste-gutten, men så landede vi lige pludselig i et ret hardcore skænderi over… Jørgen Leth? Blev så hidsig, at jeg endte med at aflyse. Fucking Jørgen.

5. To aflyste dates på en uge? Kæmpemeget spild af en bikinivoks!

6. …Og også ret meget spild af min seneste tøjordre, som kom i dag, hvilket omvendt alligevel var lidt halvskidt timing, eftersom jeg skulle have brugt den i tirsdags.

7. Er i de tidlige stadier af at gøre min lejlighed lidt mere voksenvenlig og vil i den forbindelse gerne have udskiftet mine spisebordsstole. Men… Hvorfor fuck er spisebordsstole så dyre? 1.300 kroner for det her?! Stik mig en skærebrænder, jeg har luret, hvordan jeg blive rig! (Reklame-/affiliatelink)

8. Der var et telemarketingfirma, der ringede til mig noget nær dagligt, og de fjernede mig ikke fra deres liste, selvom det er lovpligtigt, når man beder dem om det, så nu har jeg blokeret deres nummer. Viser sig så, at jeg får en sms, hver gang et blokeret nummer ringer. Det føles lidt som at blive hjemsøgt.

9. Jeg kan ikke komme på et punkt ni, og jeg er sulten nu, så I må klare jer uden.

10. Har truffet en beslutning om aldrig mere at klikke mig ind på kageopskrifter, der hedder noget med “syndig”. Det lader til at være det nye kodeord for sukkerfrit, glutenfrit og i øvrigt frit for alle de andre ting, der gør, at kage rent faktisk smager godt.

Comments (40)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.