Tried & Trues #3

pokpokpo

 

Reklame – indeholder affiliatelinks.

Jeg har lige gennemgået min seneste Boozt-ordre på snappen (miriam.poulsen) og i den forbindelse får I lige links til de fire (ud af ni) succesfulde varer. De er i øvrigt alle på udsalg og temmelig billige. Win! At jeg så er gået ualmindeligt skandinavisk med mine farver, det er, hvad det er. 😉

1. Kjole fra FreeQuent. Jeg var virkelig overrasket over, hvor klædelig jeg syntes, den var på mig, for det er en strikkjole, og selvom den ikke er tight-tight og har masser af stræk, så følger den kroppens kurver. Sindssygt behagelig og koster kun 180 kroner – omend den er ret tæt på udsolgt (og er væk i sort, som min var). Find den her.

2. Hurra! Gode jeans! Jeg er som bekendt ikke til de helt skinny ben, fordi de bare fremhæver størrelsen på mine lår, og de her er væsentlig mere tilgivende på den front. Og så kan jeg egentlig bare overordnet bedre lide en mere lige silhuet. Derudover er de højtaljede nok til at tage muffintoppen, og så er de sat ned til de halve – 225 kroner. De er fra Cheap Monday og kan findes her.

3. Fuck nu af, den her er behagelig. Da jeg fik den på, kunne jeg ikke helt finde ud af, om det skulle forestille at være en kjole eller en sweater, men jeg tænker, den kan bruges til begge dele, hvilket jo gør den til et ekstrastort kup. Den har facon nok til, at man ikke bare ligner en kartoffel i den, og den kan også fint funke som slappe-af-tøj. Den er fra FreeQuent og fås i fire forskellige farver til 260 kroner her.

4. Jeg er stadig lidt on the fence med, om jeg føler mig for tyk til den her, men den er så fucking pæn, og hvor tit finder man lige noget som helst Wood Wood til 349 kroner?! Køb den her.

Alle links ovenfor er affiliatelinks, der som altid betyder, at klikker I jer ind på Boozt via et af dem og køber noget, så får en jeg en procentdel af salget i kommission. Ud af Boozts fortjeneste, selvfølgelig. 😉 Man skal ikke partout købe noget af det viste – det er lige så godt at klikke sig ind på forsiden og selv browse løs. Det eneste, der tæller, er, at I kommer ovre fra mig. Som altid en kæmpe tak til de af jer, der bakker op om bloggen via affiliatelinks. Man kan også altid finde links til mine samarbejdende webshop her. De udløber aldrig. 🙂

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.