Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (6)

  • dig med den smukke veninde – synes på ingen måde det giver sig selv, altså blandede du fodcreme i ansigtscremen, eller…??? hvis hun bruger begge dele jævnligt, kan hun vel lugte forskel….

  • Er det mig der ser det fra en forkert vinkel eller? Den med fodcremen lavede de jo også i mean girls filmen, men det er jo ikke fordi der er noget ekstra ulækkert i de cremer – andet end at de er beregnet til fødder, så hvad er straffen? :-p

    • Jeg tror mere, det er de der associationer, man har til alting,der handler om fødder. Det er ikke decideret ondt, men det giver en eller anden mental tilfredsstillelse, fordi fødder er lidt klamme…

  • Årh gud.. den med shampooen…. droppede en fyr, han gik på toilettet og stormede ud ad døren.. bare det ikke er ham der har skrevet den besked. Min shampoo er fra Redken og skide dyr…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.