Tinder-samtaler

giphy-3Ham: “Hej Miriam. I stedet for de sædvanlige standardspørgsmål, så lad os gøre det mere interessant! Lad os starte med at fortælle hinanden en hemmelighed i stedet. Hvad siger du?”
Mig: “Okay, du begynder!”
Ham: “Jeg havde engang sex med en tutor på uni, der var 25 år ældre end mig.”
Mig: “Jeg har engang ved et uheld trådt på en kaninunge, så den brækkede kæben.”
Ham: “…”

Stakkels mand. Han prøvede rigtigt at skabe en sexet indgangsvinkel, og så ødelagde jeg det med min kaninlemlæstelseshistorie. Som i øvrigt er helt sand. Jeg var ikke særlig gammel og tudede i dagevis efterfølgende. Kaninen, som hed Grisling, helede imidlertid overraskende hurtigt og fik sig et langt og lykkeligt liv.

Tinder-matchet hørte jeg dog sjovt nok aldrig fra igen. 😀

Kommentarer (24)

Der er lukket for kommentarer.