Kommentarer (27)

    • Haha. Den hemmelighed læste jeg som om det var et par som havde aftalt ikke at vide kønnet på deres baby 😂

    • Jeg læser også nææææsten-hemmeligheden som værende en, der venter barn, så den er ikke så relevant for mig. 😉

     • Ej, hvor sjovt. Jeg læste den som et par der dater og ville vente og se om det blev til mere (ala dig Miriam og tindermanden) men vedkommende så kun næææsten har holdt sig fra andre mænd;) Men jeg kan godt se at den også giver mening med et barn.

 • Herning er nu slet ike så slem. Her er billige cafeer og fede kulturaktiviteter. Her er ikke særlig kønt, og heller ikke pæn natur, men byen har en ret god stemning. Giv det en chance!

  • Jeg tænker, at det nok ikke handler så meget om selve byen, men mere om at skulle flytte væk fra, hvorend vedkommende bor i forvejen.

 • Sex 2 gange i 2016. I hear you. Du er desværre ikke alene. Jeg havde aldrig troet, at det blev konsekvensen af at få børn. Nytårsforsæt: sex 3 gange i 2017!

 • Jeg er så ked af at vi kan få indvandre og flygtninge til at føle de ikke er velkommen i Danmark, jeg vil gerne byde dig velkommen til landet!

  • Lige i dette tilfælde tror jeg ikke det er fordi indsenderen ikke føler sig velkommen her i Danmark. Jeg tror hun føler sig dansk i sit “hjemland”, men udenlandsk når hun er i Danmark. Lidt følelsen af ikke at høre ordentligt til nogle af stederne fordi man er “fanget” mellem kulturerne.

  • Jeg er en kvinde på 25 år, der kom til Danmark i en alder af to år. Jeg vil betragte mig selv som velintegreret, da jeg har gået i børnehave, folkeskole, gymnasium og nu går jeg på universitet. Jeg har danske venner og min ekskæreste var dansk. Jeg går til fester og gøre de ting, som en normal dansk pige/kvinde gør. Og så har jeg fået min hjemlands kultur og snakker to sprog. Alligevel føler jeg mig hverken som dansker eller som en fra mit hjem. Begge nationaliteter kalder mig for udlænding, og jeg føler ikke at jeg høre hjemme. De gange jeg har været i udlandet såsom Engelsk og Frankrig, har jeg omtalt mig selv som dansker. Det er ikke fordi, at jeg ikke føler mig uvelkommen og så alligevel. Nogle gange kan jeg blive så trist, når folk på eksempelvis facebook, sviner flygtninge til. Jeg tager det til mig, da der ikke er så meget, der adskiller mig fra dem.

 • Miriam, jeg tillader mig altså lige at spørge dig om du sorterer meget i de ting, dine læsere sender til dig?
  Jeg spørger fordi jeg har sendt en del poster ind efterhånden: Bidrog både til den med hvad børn har sagt af skøre ting og den med kiksede julegaver – og et par hemmeligheder er det også blevet til i tidens løb, men der er aldrig noget af det, jeg har sendt, som er kommet med på bloggen. Er det mon fordi mine bidrag for for ringe (den mulighed er helt reel, og jeg skal i så fald nok tage mig sammen fremover) eller er det, jeg har skrevet af tekniske årsager slet ikke havnet hos dig? Eller får du bare så mange poster tilsendt, at du vælger de bedste til udgivelse?
  Håber det er ok at jeg spørger, og jeg bidrager selvfølgelig fortsat gerne til din dejlige sjove søde blog.
  Mvh Helle

  • Det er helt okay, at du spørger! Det er simpelthen, fordi jeg får mange flere bidrag, end jeg skal bruge. Jeg forsøger at udvælge de bedste/sjoveste/mest interessante, men der vil altid være nogle, der ikke bliver udgivet. Det er ikke nødvendigvis, fordi de andre ting er for ringe, det kan også være, hvis de nu minder en del om noget andet, der bliver udgivet (eller er blevet udgivet for forholdsvis nyligt) eller også er der simpelthen ikke plads til flere bidrag i den uge. Jeg kan snildt få 100+ indsendelser på en uge, og når jeg så skal udvælge 15-20 stykker, så vil der nødvendigvis være nogle stykker, der ikke kommer på bloggen. Men bliv endelig ved med at indsende alligevel! 🙂

   • Tak for godt svar 🙂 Det giver god mening. Og dejligt at folk bidrager så meget, at du har noget at vælge imellem.
    Kh Helle

 • Til den første hemmelighed – ja! Når man er voksen og kan købe kinderægs-julekalender i oktober, mens man højlydt debatterer hvilken man helst vil have, lige foran en masse unger i Bilka.
  For derefter at snuppe begge med. Sjældent har børn set så desperate ud.. selv tak forældre 😀

Der er lukket for kommentarer.