Jeg er jo Bridget Jones #262

giphy1. Det bliver måske lidt stramt at finde Bridget-punkter nok til dagens indlæg, fordi jeg i den seneste uge stort set ikke har forladt huset i Randers, og jeg ved ikke rigtigt, om det er godt eller skidt.

2. Til gengæld har jeg set stort set en hel sæson af Masterchef på Tv3 Puls. Se gif.

3. Jævnfør sidste uges Bridget har jeg nu været på crosstraineren én gang. Én.

4. Men omvendt har jeg så i dag jagtet Pokémon i tre timer sammen med min far. Nej, der var ingen børn med.

5. Hele Randers køber tilsyneladende ind til nytår d. 31., og i år var jeg iblandt dem. Der var så mange mennesker foran kød-køledisken, at jeg endte med at planlægge vores menu ud fra det kød, jeg kunne nå. Flanksteak. Bum.

6. Netto har stadig ikke sat deres juleslik ned, og det gør mig faktisk lidt vred, fordi det er begrænset, hvor længe jeg kan blive ved med at forsvare at spise chokolade til morgenmad.

7. På onsdag skal jeg i retten i Roskilde og vidne mod douchebaggen, der snød mig for en iPhone sidste år, og jeg er nok nærmest mere irriteret over, at skulle op klokken alt for tidligt og med tog til provinsen, end jeg er over de manglende penge.

8. Brugte muligvis også ovenstående punkt sidste gang, jeg skulle have været i retten, og det endte med at blive aflyst. Jeg sagde jo, jeg havde svært ved at finde punkter nok.

9. Gud ved hvorfor, men jeg har så småt udviklet en vane med at sige “styrelse”, når noget skal holde op. I ved, ligesom man gjorde som teenager, hvis man er ca. på min alder. Måske er det en bivirkning ved at have været hjemme ved mor for længe. Teenage-Miriam viser sit grimme ansigt igen.

10. Jeg har i skrivende stund virkelig, virkelig meget lyst til en burger. Fantom-tømmermænd?

Kommentarer (16)

  • Jeg er vist ikke nok Anden-ekspert, men jeg kunne sagtens forestille mig, han kunne finde på at sige det! 😀

 • Min Netto har sat alt ned til 5,- 😁 Men 5 er også det antal kg jeg er taget på i december😱 Så må hellere lade være….

 • Styrelse? Kan man få det i en sætning. Min hjerne virker ikke i dag, heller ikke i dag. Så har brug for hjælp til at forstå 😂

  • Det bruges vist mest som udbrud. Hvis man fx slår med en terning og får en etter i stedet for en sekser. Så kan man sige: “Ej, styrelse!” 😀

 • Haha. Elsker nr. 9. Jeg kan så godt huske det! Jeg tror, du har ret i, at det er en bivirkning ved at være på besøg hos sine forældre i en længere periode.. Jeg bliver ihvertfald altid lidt hurtigere hysterisk og er generelt mere sulten, når jeg befinder mig i mit barndomshjem. Fantom-teenage-effekten? 😉

 • Ahhh Miriam. Nu må jeg lige.. Den der kommentar med provinsen og Roskilde… Der kører toge. Hver dag (alt efter DSB´s lune). Der kører toge min hver 20 minut. Turen tager mellem 20-40 min fra verdens navle…
  Det er præcis sådan en kommentar der gør mig obsternasig og giver mig lyst til at blive i provinsen 
  Total with you omkring chokolade til morgenmad- jeg har et seriøst problem med kransekage ..aheemm…..

  • Altså, Roskilde er jo per definition provinsen, og når det tager mig 20 minutter at komme til hovedbanen og derefter 20-40 minutter at komme til Roskilde, så nærmer vi os en times transport, før jeg overhovedet skal begynde at finde retssalen. Det er da en træls måde at tilbringe sin tid på, når man lige så godt kunne have ligget i sin seng og sovet. Det er ikke et angreb på Roskilde – jeg ville også have været træt af at skulle tidligt op og til Amager – det er et angreb på dochebaggen, der er skyld i, at jeg skal op klokken lort og tilbringe hele min dag med at få ham straffet.

  • Min fars Pokémon-entusiasme er helt på niveau med min egen – nok endda måske højere! 😀

Der er lukket for kommentarer.