Serieanbefaling: 3%

maxresdefaultJeg var lige ved at springe den her serie over, da det gik op for mig, at den ikke var på engelsk. Jeg kan nemlig mægtig godt lide at se Netflix med et halvt øje, mens jeg laver alt muligt andet samtidig. Men jeg gav den en chance alligevel, og det er jeg eddermame glad for, for det er en af de bedste serier, jeg længe er faldet over… Og man kan i øvrigt ikke få sig selv til kun at se den med et halvt øje alligevel. 😉

“3%” er brasiliansk, og for at synes den er noget ved, er det nok ret fint, hvis man som jeg har en svaghed for dystopisk sci-fi. Tænk i genre med The Hunger Games, om end for en målgruppe der er en my ældre. Plottet er ganske simpelt, at det meste af verden lever i fattigdom, men hvert år får alle 20-årige mulighed for at komme Ud På Havet, hvor der er skabt en slags paradis. Kun 3% af ansøgerne kommer igennem, og for at kvalificere skal de bestå en række stadigt mere krævende prøver.

Serien er endnu en af Netflix’ egne investeringer, og som med så mange andre af deres produkter, er den virkelig gennemført. Eneste ulempe er faktisk, at der pt kun er én sæson, og den sæson har kun otte afsnit. Pisoglort.

Men se den alligvel. Det bliver du glad for! 😀

Kommentarer (22)

  • Hvis du ikke har set den endnu, så vil jeg også anbefale Black Mirror. Den handler om menneskets forhold til teknologi og har en udpræget Sci-fi tilgang til fremtiden. Den er på Netflix også :0)

  • Jeg fik set den her serie på ret kort tid. Og ligesom dig var jeg også lige ved at hoppe videre fordi den ikke var på engelsk. Men den er bestemt værd at se hvis man er til den genre : D

  • Er også lige blevet færdig med den serie på alt for kort tid og nøj den var god! Jeg valgte dog at sætte engelsk synkronisering på – ellers var den nok (desværre) blevet droppet på baggrund af den brasilianske tale… 🙂

    • Jeg får totalt kriller af synkronisering – jeg kan slet ikke have, at mundbevægelserne ikke passer, og jeg synes også, kvaliteten af skuespillet lider på den front. Men for mig er det heldigvis vitterligt et spørgsmål om minutter, før man slet ikke bemærker, at det er portugisisk mere. 🙂

  • Tak for tip! Har lige slugt fem afsnit her til aften med min amerikansk/colombianske kæreste og han er ligeså bidt som jeg er. Skidegod serie og det portugisiske gør bare, at jeg er mere opmærksomhed end normalt, når jeg ser netflix med et halvt øje 😉

  • Hoppede på din anbefaling og er totalt hooked. Børnene blev i nattøjet hele dagen, de fik ekstra lang IPad-tid, så min mand og jeg lige kunne hapse 4 afsnit i træk😉

  • Jeg har lige set alle 8 afsnit i rap (fire af dem i toget fra Skagen til Århus…. Hold kæft, det er juleferie, hva’? Haha. Tak for anbefalingen.

Der er lukket for kommentarer.