Kommentarer (16)

 • Dig med knuderne. Ubehagelige nyheder bliver jo ikke.mindre af at blive udsat. Måske er det godartet, men det ved du jo ikke før der er tjekket. Og hvis det er kræft, så er det jo bedst at blive behandlet så tidligt som muligt.
  Mange kram. Håber du finder modet til at gå til lægen.

 • Åh nej, søde dig med knuderne. Forstår virkelig godt, at du er bange, men skynd dig endelig af sted til lægen! Det gør virkelig ondt at læse din skræk på bare fem linjer. Jeg krydser alt hvad jeg overhovedet har for dig!

 • Dig med knuderne. Jeg kan sagtens følge dig, jeg har selv været der. Men du skal skynde dig til lægen! Kram til dig.

 • Til dig med knuderne, ring til lægen imorgen!! Det er så sindssygt vigtigt.. hilsen hende der har haft lymfekræft i halsen.

 • Søde du med knuderne. Jeg opdagede i februar måned knuder i mine bryster, 2-3 stykker. Blev henvist til lægen og kom en uge senere ind til scanning og mammografi.

  Det var BARE VAND, sådan i bogstaveligste forstand, vandcyster. Men jeg var så bange at jeg græd 24 timer i døgnet fra jeg fik tid til mammografien til jeg fik svar. Så det behøver altså ikke at være noget, men tag det nu seriøst alligevel <3

 • Åh, har lige bestilt en pizza med gorgonzola – nu gider jeg den ikke rigtig mere!
  Og dig med knuderne – afsti afsted! Nok bare vand; og brystens lymfe drænerer ikke til lysken – men de tanker du går med nu er ikke rare…

 • Jeg tilslutter mig opbakningen til hende med knuderne og sender hende de varmeste tanker og forhåbenligt lidt mod efter at have delt det med os andre <3

 • Til dig med knuderne: Kram <3 Hvis nu det er dét værst tænkelige, så forsvinder det ikke ved at have skyklapper på. Kom til lægen og få svar, please…

 • Anbefaling til dig med knuderne. Det er slet ikke sikkert at det er noget farligt, men som alle andre skriver; better safe than sorry! Iøvrigt, prøv at læse Louise Harts blog hun gik med en knude i brystet i flere mdr inden hun gik til lægen og er nu kræftfri! Hun beskriver sit forløb med kræft på en befriende udramatisk og livsbekræftende måde som gør at de fleste der læser med bliver en lille smule mindre angste for sygdommen.. Måske den kunne være med til at give dig sparket til at komme til lægen..

 • Til dig med knuderne. Gå for Guds skyld til lægen! Jo længere du venter, des værre bliver det. Selv hvis svaret er af den positive slags, så har du kun opbygget frygten alt for længe!

Der er lukket for kommentarer.