Jeg er jo Bridget Jones #257

collagenm1. Jeg flashede en mand fra Kirkens Korshær i dag. Sådan, virkelig slemt. Da han ringede på kl. 9.30, lå jeg nemlig stadig og snorksov, så jeg nåede kun lige at få slynget en stor striktrøje på, og da jeg løftede armen for at give ham pengene, så fulgte kanten af trøjen med nedefra, og… Ja.

2. Stod i øvrigt kun op, fordi min første tanke, når det ringer på døren, altid er, at det må være blomster eller en uventet gave eller noget. Det er det aldrig.

3. Har i løbet af ugen samlet alle bankopræmierne sammen til Roccamore-eventet på tirsdag, og jeg er faktisk en lille smule misundelig over, at det er mig, der skal råbe tal op, og jeg derfor ikke kan spille med.

4. Er i øvrigt også stadig temmelig panisk for, at samtlige 75 mennesker beslutter sig for at brænde mig af, så hvis I nu er tilmeldt og har fundet ud af, at I ikke kan komme alligevel, så råb meget gerne lige op. Så er der nemlig andre, der meget gerne vil overtage jeres billetter. 😀

5. I går sad min svoger og hans søster i det meste af et kvarter og prøvede at forklare mig fordelene ved moms, når man har registreret firma. Jeg har ikke haft så blankt et ansigtsudtryk, siden jeg første gang blev introduceret til andengradsligninger.

6. Resten af dagen var ellers meget fornøjelig. Jeg var til min nieces 9-årsfødselsdag, hvor jeg som den glade giver af virkelig meget øjenskygge var dagens mand i skysovs. Da jeg havde smurt hendes øjenlåg ind i en absurde mængder lilla, erklærede hun stolt til forsamlingen: “Min moster er god til alting!”

7. Der gik tre timer, før jeg fik gjort den udmelding til skamme, da vi tog til jule-klippe-klistre i lillebrorens børnehave. For tilsyneladende havde jeg fortrængt, at jeg virkelig ikke kan finde ud af at lave julestjerner og prøvede at kaste mig ud i det igen. Tre gange var jeg nødt til at give makværket til en rigtig voksen, som udredte alle mine fejl, men det lykkedes aldrig alligevel at blive så meget som halvt færdig.

8. Til sidst kiggede min søster på mig og sagde: “Miriam, du er klar over, at alle mine børn er taget hjem, ikke?” De var kørt med min mormor, men jeg var så optaget af min julestjernefiasko, at jeg ikke opdagede, at æresgæsterne for længst var skredet.

9. Lod mig gavmildt trøste af børnehavens huskat, Perle, mens jeg forundredes over, at der tilsyneladende også findes katte, der ikke flygter ved ethvert tegn på børn i nærheden. Fuck dig, Frank.

10. Tog efterfølgende S-toget hjem med en juledekoration som sidemand og imponerende mange halvfulde teenagere taget i betragtning, at klokken kun var 16 om eftermiddagen. Rynkede lidt på næsen. Shit, jeg er gammel.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.