Jeg er jo Bridget Jones #255

tumblr_inline_mpgimzmfpz1qz4rgp1. For tredje gang i træk har nogen invaderet min vasketid, og jeg blev så hidsig, at jeg var lige ved at skrive en meget vred seddel. Jeg gjorde det selvfølgelig ikke, fordi jeg er en kujon, men jeg var meget tæt på.

2. I dag kom der pludselig spankulerende en Frank i julekostume forbi mig. Vi havde et lille photoshoot tidligere på dagen, og jeg glemte fuldstændig at tage det af ham igen.

3. Jeg prøver gevaldigt at holde igen med sukkerindtaget, inden det stikker helt af i december, men det er kraftstejlme svært, når man stadig har fryseren fuld af Ben & Jerry’s.

4. …Derudover har alle dagligvarebutikker i øjeblikket Kinder-produkter som spotvarer. What gives? Ved I ikke, at jeg min viljestyrke fuldstændig bliver suspenderet ved synet af middelmådig plasticchokolade?

5. I tirsdags så jeg mine genboer knalde, og en del af mig tror fuldt og fast på, at det var gengæld for alle de gange, de efterhånden har set mig nøgen. Vinduer er en overvurderet opfindelse.

6. Jeg er inde i en periode, hvor jeg virkelig ikke gider lave mad. Overhovedet. Forleden var jeg lige ved at købe en pakke af de der pre-skårne champignoner i bakke, hvilket jeg ellers altid har anset for værende topmålet af dovenskab.

7. Nogen i min bygning har spillet “Boten Anna” hver aften tre dage i streg, og de må og skal dø.

8. Jeg har returneret stort set alt i de sidste mange internetordrer, jeg har lagt, og jeg forventer faktisk snart et takkekort fra PostNord for egenhændigt at hjælpe med at holde deres topsløje forretning kørende.

9. I den nye Bridget Jones-bog craver hendes ufødte baby konstant flødekartofler, og på en eller anden måde er den trang blevet videreført til mig. Lortebaby. (Anmeldelse på vej, don’t worry. Af bogen, altså, ikke flødekartofler. Alle ved, at flødekartofler er the shit.)

10. Man skal lade være med at forsøge at flirte med mænd i Fakta. Mest af alt fordi de unægteligt stiller sig bag ved en i køen, når ens kurv kun indeholder kattegrus og Pepsi Max, og det er virkelig ikke scorevarer.

Kommentarer (30)

 • Didde (migogminkat)

  Åh, jeg døde lige af grin pga. #2. Dejligt at vide, at man stadig (som single) som minimum af grin kan få ømme kæber 😉 Dét kunne nemt ske for mig – hvis mine briter en dag lod mig iføre dem et kostume selvfølgelig 😉

 • Haha for fanden, Miriam. Du er så skide sjov og velformuleret! Og er helt enig, flødekartofler er selvsagt the shit.

 • Kinder? Middelmådig plasticchokolade? Jeg tror at jeg bliver nødt til at stoppe med at læse bloggen efter sådan en fornærmelse af Guds gave til menneskeheden!

  (Ironi kan evt. forekomme)

  • Hvis du mener scorevarer, så er det ting som champagne eller rødvin eller et eller andet fancy økologisk. 😉

 • Hos os der sparker man så åbenbart døren ind til vaskerummet, hvis man har glemt nøglen… jeg opdagede det først, da jeg gik ud igen (havde bare tænkt idiot at du ikk låser døren, når du går ud igen)…

 • Åhh hvor kan jeg så godt relaterer til dig, jeg er dog ikke så heldigt at jeg ligefrem kan se med, men højlydt sex fra dem der bor ovenpå er der jævenligt.

  Det er dog ikke ‘Boten Anna’ vi nyder her i opgangen med den samme gamle cd med en live version af Lars Lilholt som tilsynladende er den eneste cd min fulde nabo ejer, så jeg ved snart ikke hvad jeg fortrækker at høre.

  Og ja jeg har osse en kærlighed for kinder chokolade, så det med at holde tilbage med de søde sager i denne her mrd. holder heller ikke rigtig for mit vedkommende. Og som om det ikke var nok stod menuen faktisk på flødekartofler her til aften, så fråderen 🙂 hehe

 • Haha, tror det er en udbredt sygdom, det der med manglende viljestyrke i forbindelse med Kinder-chokolade. Var den anden aften vidne til, at min veninde købte FIRE poser med chokoladestjerner på spot. Hendes ansigt, da hun indså, at smagen ikke var lige så imponerende, som i barndommens minder, var næsten hjerteskærende!

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • For helvede Miriam!
  Nu skal jeg slæbe min fede, gravide krop ud i kulden efter Kinder chokolade, kartofler og fløde – bare fordi du lige skulle nævne det.
  Tak.For.Lort.

  😉

 • Er det skæbnen at jeg rent faktisk havde præcis den samme episode i fredags mht. vasketøj?

  Skreg ret højt efter manden for at fortælle ham at det ER en meget seriøs overtrædelse af vaskeri regler og derfor godkendt grund til at blive vred. 😉

 • Åh, Boten Anna giver mig ambivalente minder. Havde på et tidspunkt en fyr jeg ofte mødtes med under/efter byture, for at tage hjem til en af os og “feste videre”. Hans tlf havde Boten Anna som ringetone. Og eftersom han tit forsvandt fra sine venner for at mødes med mig ringede den meget insisterende flere gange i løbet af natten. Så jeg har hørt den sang RIGELIGT, i betragtning af hvor dårlig den er. Men samtidig giver den søde minder om en sjov sommer 🙂

  • Drønsmart, hvis man altså vil have sine champignon i lige netop den størrelse. Jeg foretrækker mine i kvarte. 🙂

Der er lukket for kommentarer.