Jeg er jo Bridget Jones #251

1454538897-nuaemtksvuox1. Frank er begyndt at bræge hver morgen, når han mener, jeg har sovet længe nok. Højt og insisterende. Kl. 5.30. Fuck off.

2. Netto er holdt op med at sælge mit yndlingsvaskepulver, og det gør mig vred på en ny og spændende måde. Det er helt forkert, når ens tøj ikke dufter, som det plejer, no?

3. Hvis man nu lige gik og troede, man var en hotshot blogger, så kan det anbefales at tage til PR-bureauernes pressedage, hvor ingen ved, hvem man er.

4. …Til gengæld scorede jeg et par børne-Vans med Super Mario-print, og jeg ser meget frem til at blive hyldet som yndlingsmosteren over dem alle, når de skal overrækkes til min nevø.

5. Efter at have været uden lys i mit soveværelse i månedvis, føler jeg mig nu nødsaget til at investere i en bordlampe… Hvornår fuck begyndte sådan nogen at koste en halv bondegård?!

6. Der er kun halvanden måned til, de nye afsnit af Gilmore Girls kommer, så jeg er naturligvis begyndt at se hele serien forfra.

7. Det er i den forbindelse gået op for mig, at Tinder-manden minder mig ret meget om Jess. Jeg kan ikke udstå Jess.

8. …Og at man i øvrigt bliver virkelig sulten af at kigge på to damer, der ikke laver andet end at spise junk (men forbliver uretfærdigt slanke alligevel).

9. Jeg har fået en mail om potentielt at være med i et datingprogram på Tv2. Ved ikke helt, om jeg tør, da det sikkert enten ville lede til enormt mange nye dates eller ingen dates nogensinde igen. Nok mest det sidste. Jeg er ikke god til første dates. Men jeg ville til gengæld sikkert være glimrende til at gøre mig selv til grin på landsdækkende tv!

10. Overvejede lidt at teste en professionel bikinivoksning til bloggen (forestiller mig også, der kunne komme nogle jævnt sjove snaps ud af det!), så jeg googlede lidt omkring. Koster det seriøst 500 kroner? Hvem har råd til at betale 500 kroner for at blive tortureret en gang om måneden?!

Kommentarer (45)

 • Jeg går hos Wax Clinique på Vesterbros Torv hver måned til sugaring – der giver jeg 350 kr. pr. gang (pris når man er fast kunde). Og ejeren Zala er rasende sød og dygtig til sit job 🙂

  • Tjah, han lyver, stjæler, saboterer, er dybt respektløs og en møgunge af dimensioner. Jeg synes, bad boys er håbløst uinteressante – uanset hvor meget de læser. 😉

  • Jeg forstår det heller ikke 😳😳😳 Jess var klart den med mest potentiale – mens Logan gør mig rasende, om jeg fatter hun nogensinde faldt for den klaphat 😡

   Det går op for mig, at jeg går alt for højt op i det! Gad vide hvem Miriam helst så Rory med

   • Så meget på dit hold, Maj.. Logan er så irriterende og håber virkelig at hun ender med Jess som jeg virkelig synes har shapet op så han sidst var med.. #teamjess

  • Det er sjovt, for engang troede jeg, der var en universal opskrift på at skrive sympatiske roller, men lige præcis Gilmore Girls viste mig, at det ikke er tilfældet, fordi folk netop er ret ligeligt fordelt mellem Logan og Jess. Jeg er totalt team Logan, men i de nye afsnit ville jeg faktisk foretrække, hun endte med en helt ny mand. 🙂

 • At deltage i et datingprogram vil da være sindssyg God reklame for bloggen, og så vil der være større chance for at du vil kunne leve af bloggen. Se det som et reklamefremstød 😊

  • Det ville jeg slet ikke kunne gøre. Hvis jeg medvirker i et datingprogram skal det være af oprigtig interesse. Ellers synes jeg, det bliver fejt over for de andre deltagere. 🙂

 • Da jeg startede med sugaring hos BeautyAvenue kunne man få et 10-turskort til 3000 kroner – for nyligt satte de det op til 450 kr 😐 Men de’ gode!

  • Men det er eddermame mange penge! Så tror jeg hellere, jeg vil gå i Matas og købe en bøtte Veet…!

 • HVAD? Kommer der nye afsnit af gilmore girls? Hvordan har jeg mistet det? Må straks i gang med serien:-) Jeg var heller ikke til Jess, men Tristan tilgengæld;-)

  • Haha, ja, så har du lidt boet under en sten! Der kommer en miniserie med fire afsnit d. 25. november! 🙂

 • Jeg har gennemskuet hvorfor Lorelai og Rory forbliver så slanke: De ender altid med ikke at spise maden, fordi de pludselig skal ud af døren eller bliver distraherede af noget andet. Og det piner mig at se al den dejlige mad gå til spilde.

 • Jeg er lige blevet færdig med at se Gilmore Girls, da den kom på netflix, kom jeg pludselig efter, at jeg aldrig havde fået set de sidste 3 sæsoner. Sandsynligvis, fordi jeg flyttede hjemmefra og væk fra en tv-pakke med kanal 4.
  Jeg er heller ikke fan af Jess… Way too moody.

 • Jeg skrev en kommentar tidligere, men jeg tror muligvis jeg glemte at sende den – så her kommer den igen, eller i hvert fald noget lignende!

  Det ærgerlige ved et datingprogram er, at det ikke handler om at finde dig en kæreste eller en god date – det handler om at lave godt tv. Du vil sikkert ende på date med en person der hader katte eller som ikke kan finde ud af grammatik. Jeg kender i hvert fald en der har været med i et datingprogram og de satte ham helt med vilje på dårlige dates for at lave bedre tv.. Virkelig ærgerligt. Måske er det mere seriøst på tv2?
  Ellers stemmer jeg for at du melder dig til gift ved første blik! Der må da helt sikkert komme en sæson mere 😀

  • Som du selv er inde på, tror jeg, det kommer enormt meget an på, hvilken en type program der er tale om. Jeg kunne fx aldrig finde på at deltage i Dagens mand eller deslige, men jeg synes også, der findes flere seriøse datingprogrammer. Landmand søger kærlighed og gift ved første blik, fx. Kunne dog aldrig finde på at deltage nogen af delene. Den første af åbenlyse årsager, og den sidste fordi jeg ikke kunne have et kamerahold i røven i tre måneder…

 • Er lige nået dertil hvor hun begynder at date Jess. Damn man får lyst til at være teenageforelsket igen!

 • Til trods for at jeg har set Gilmore Girls fra ende til anden, overvejer jeg nu takket være dig at gense den igen igen..bliver fandme aldrig træt af Lorelai
  Og hey – i min verden er du fandme en hotshot blogger af de store! 😍

 • 7: #teamLogan! Har altid følt mig ret alene med min disdain for Jess. Uh, jeg blev SÅ irriteret over at hun var så draget til ham – han var jo skide dum!
  10: Jeg gør. Det er latterligt dyrt – men 1, jeg kan IKKE lave en ordentlig brazilian på mig selv (yes, har prøvet – det er prustende og svedende at stå med hovedet nede mellem benene så længe og jeg får voks overalt!). Men det er også først efter jeg har fået fast job at jeg på nogen måde har råd til at kaste penge efter det!

  • Ja, jeg føler også altid, at folk er vilde med Jess, fordi han er god nok på bunden. Jojo, men resten af ham er ret meget et røvhul! 😀

 • TEAM LOGAN!! 😀 Hvis man er nysgerrig kan man næææææsten gætte sig frem til hvem Rory ender med, ved at tjekke IMDB og hvor mange afsnit hver fyr er med i 🙂

  Jeg er lige startet forfra på Gilmore Girls for anden gang i år. Alt er godt <3 – Det bedste er næsten at de nye afsnit kommer på min fødselsdag. Det MÅ være verdens bedste gave.

  • Haha, det har jeg også kigget på, men det kunne jo også være, at den eneste ene først dukkede op i andet afsnit?

 • Jeg har endnu ikke set Gilmore Girls, selvom jeg virkelig har overvejet det mange gange.

  Forresten, forleden nat drømte jeg, at du sagde: ‘Alle har en penis, men mange ved det bare ikke’. Og du mente ikke i overført betydning, men rent anatomisk. Der var flere, som gav dig ret, mens jeg simpelthen ikke kunne forstå det. 😂

 • I Aarhus koster en voks 200kr kr, og det var for billigt til at min veninde og jeg kunne modstå. Jeg pissede seriøst lidt i bukserne, da min veninde fik det gjort – og græd af smerte, da det var min tur. Hvis du gør det, så optag lyd eller noget – og ellers held og lykke!!!

  • Det er dælme også billigt! Hvis jeg kunne finde samme pris herovre, så kastede jeg mig over det uden kny!

Der er lukket for kommentarer.