Det store bath bomb-indlæg

img_3627Okay, overskriften lover totalt mere, end jeg kan holde, men et af de spørgsmål, jeg får allermest, er, hvor jeg køber mine bath bombs, så det er vist på høje tid, jeg samler den info ét sted.

Hvis der nu sidder nogen og er megalost på, hvad fuck en bath bomb er, så kan man se nogle eksempler ovenfor. Generelt er det en lille sæbebombe, der kan indeholde til som æteriske olier, duft, farve og glitter. Man kommer den i sit fyldte badekar, hvor den brusende går i opløsning og skaber rendyrket barnlig glæde. Hvis man følger mig på snapchat (miriam.poulsen) har man nok allerede set mere end ét eksempel på en bath bomb in action. 😀

Der findes både helt simple og superfancy bath bombs, og prisen varierer selvfølgelig i forhold til, hvad man får. De dyrere af slagsen finder man fx hos La Luc og Lush. Her er der virkelig kælet for designet, og derfor ender man også med en pris på 30-40 kroner per styk. Ligeledes er der flere og flere sæbebutikker, der begynder at gøre sig i bath bombs, og de er heller ikke helt billige, men til gengæld er de som regel også noget mere naturlige. Hvis man fx er allergisk over for parfume eller synes, det er suspekt, at ens badevand bliver skrigpink, så kan man med fordel gå den vej.

Størstedelen af mine bath bombs rager jeg imidlertid til mig fra Normal. Hav in mente, at deres udvalg varierer enormt meget fra butik til butik, og at deres sortiment skifter som vinden blæser, så der er ingen garantier for noget, men jeg tjekker altid lige badesektionen, når jeg kommer forbi en af deres butikker. De har ofte et udvalg af bath bombs i prisklassen 10-20 kroner, og så er de selvfølgelig ikke helt så spændende som de dyrere af slagsen, men til prisen er de ganske fornemme.

Jeg bruger ikke bath bombs, hver gang jeg er i karbad, men når jeg gør, får jeg altid lige løftet humøret en tand. Det er en simpel luksus, og for mig er de alle pengene værd. Lidt ligesom når man køber et stykke kage hos bageren. (Kage + bath bomb er i øvrigt toppen af toppen!) Derudover kan de også virkelig anbefales, hvis man har børn – især hvis man går efter en af de mere farverige varianter. Det giver begejstrede unger!

Now, go forth and bomb your bath!

PS: På forhånd undskyld til dem, der ikke ejer et badekar. Jeg ved godt, det her indlæg er ret nederen for jer. 😀

Kommentarer (19)

 • Når jeg tager på ferie, sørger jeg altid for at booke hotel med badekar. For fanden mand det er luksus jo! Måske burde jeg skrive på tinder, at jeg søger en mand med badekar i sin lejlighed? Det vil jeg overveje…

 • Denne kunne være super lækkert med en anmeldelse/beskrivelse af de forskellige hos Lush. Syntes det er svært at vide hvad man skal vælge som nybegynder derinde 😀

  • Der er bare ikke så meget til bath bombs. What you see is what you get. Hvis du køber en lilla, så bliver vandet lilla. 😀

   • Det passer ikke, når det kommer til LUSHs bath bombs. Ofte er der flere farver indeni. Et godt tip er at slå dem op på LUSHs egen hjemmeside, lush.co.uk. De har små videoer med alle deres produkter, også bath bombs, så man kan se, hvad de bliver til 🙂

    • Jeg har aldrig oplevet, at man ikke kunne se farverne enten på selve produktet eller i beskrivelsen. Men ja, ellers er der altid videoer – også på Youtube. 🙂

 • Efter dine (mange) bomb-snaps udnytter jeg på det groveste vandregningen og ditto badekaret… Jeg er vild med det, pg mit badeværelse skal renoveres om 5 måneder så det er vel ok at overdrive lidt? Damn you boligforening!!

  • Det er totalt okay! Da jeg boede i Århus, fik jeg også renoveret mit badeværelse og taget mit badekar fra mig. Det var jeg meget mopset over!

   • Det ikk’ okay! Meen, får væghængt toilet og rainshower i bytte, så tænker jeg bare bomber stokke-karret og stikker tærene i!

 • Jeg har badekar! (Fik et i fødselsdagsgave) og bath bombs (fra Lush købt over mange gange i barnlig forventning – for aaalt for mange penge).
  Og nu tør jeg ikke bruge dem, fordi jeg er bange for at misfarve mit helt nye komposit-badekar :,(
  Pokkers voksen og fornuftig.

  • Hahah, jeg er ret sikker på, de er designet til ikke at smitte af. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet det! 🙂

 • ÆIJ HVEM DER BARE HAVDE KARBAD!! … Er det pinligt at overveje at købe en (kæmpe) balje, så man kan “lege” karbad???? Har en kæmpe bruser, så der kan sagtens være en balje 😉

 • Jeg elsker LUSH, men har ikke noget badekar. Derfor er et badekar et krav, når vi engang flytter i hus 🙂

Der er lukket for kommentarer.