Jeg er jo Bridget Jones #248

hjkl

1. Det var lidt, som om al den snak om, at jeg ikke havde lyst til at date, gav mig lyst til at date, og da der så kom en mail med en gratis prøveperiode til Elitedaters, slog jeg til!

2. …Jeg har fået ét brev indtil videre. Jeg er tydeligvis ikke Elitedaters-materiale.

3. Men hvordan kan man også kalde sig selv elite-nogetsomhelst, når man får en vabel af at lave hokkaido-fritter?

4. Havde ellers faktisk lige øjnet chancen for at snuppe mig en revisor, så jeg slipper for at skulle sætte mig yderligere ind i skatte- og momsregler i forbindelse med bloggen. Jeg kan ord. Jeg kan ikke tal.

5. Uh! Der kom lige et datingbrev mere! …Fra en mand på 50, der vil vide, om Frank er opkaldt efter Sinatra. Det er han ikke.

6. I går kunne jeg ikke sove, og brugte derfor en god time på at overveje, hvordan mon pandaer ville se ud uden det sorte rundt om øjnene. Og så kom jeg i tanke om, at jeg lever i 2016 og googlede det.

7. …Det viste sig i øvrigt også at være en fremragende forklaring på, hvorfor jeg går med makeup.

8. Jeg havde en drøm, hvor jeg var kærester med en mand fra min fortid. (I know, der går virkelig meget mænd i den for tiden!) I virkeligheden er han noget af en røv, men i drømmen var han så sød, at jeg tog mig selv i at Facebook-stalke ham, da jeg vågnede. Wtf, underbevidsthed?!

9. Klokken nærmer sig 19, og jeg er iført en oversize t-shirt, hyggesokker og intet andet. Jeg kunne selvfølgelig undskylde det med, at det er søndag, men sandheden er, at det lige så godt kunne være enhver anden dag. Jeg tror, det er meget godt, at jeg snart får mig en kontorplads.

10. Der er tre måneder til jul, og jeg glæder mig allerede. Meget.

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.