Delleskjulere #4 + 20% off hos Boozt!

boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8.

Reklame – indlægget indeholder affiliatelinks.

Jarh, hvis I ikke allerede er blevet spammet ned med Boozt-indlæg fra alle hjørner af blogland, så forbered jer på, at det kommer til at ske! De har nemlig i dag – og kun i dag – 20% off både nyheder og allerede nedsatte varer, så der er ihærdig kamp om jeres affiliatekroner. 😀 Jeg tænkte, det var en god anledning til at finde nogle flere delleskjulere frem – dem har der nemlig været efterspørgsel på, og det er jo en ny sæson. Så må man godt! Man skal bruge koden BESTDEAL for at få sine procenter, og selvom den først gælder ved køb over 999 kroner, så husk, at Boozt har gratis retur, så man kan altid smide pengene midlertidigt efter dem og så returnere de varer, man ikke lige har budget til.

Det her er et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget, så får jeg en procentdel af salget i kommission. Man skal ikke partout købe en af kjolerne på collagen, man kan også bare klikke sig ind på forsiden her og selv finde noget godt. Det eneste, der betyder noget, er, at I kommer ovre fra mig – og det skal teknikken nok registrere. Tusinde tak for hjælpen til de af jer, der anvender mine affiliatelinks. I sørger for, at Frank stadig kan få mad på bordet! 😉  Man kan desuden altid finde affiliatelinks til mine samarbejdende webshops under siden Støt bloggen.

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.