Delleskjulere #4 + 20% off hos Boozt!

boozt

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8.

Reklame – indlægget indeholder affiliatelinks.

Jarh, hvis I ikke allerede er blevet spammet ned med Boozt-indlæg fra alle hjørner af blogland, så forbered jer på, at det kommer til at ske! De har nemlig i dag – og kun i dag – 20% off både nyheder og allerede nedsatte varer, så der er ihærdig kamp om jeres affiliatekroner. 😀 Jeg tænkte, det var en god anledning til at finde nogle flere delleskjulere frem – dem har der nemlig været efterspørgsel på, og det er jo en ny sæson. Så må man godt! Man skal bruge koden BESTDEAL for at få sine procenter, og selvom den først gælder ved køb over 999 kroner, så husk, at Boozt har gratis retur, så man kan altid smide pengene midlertidigt efter dem og så returnere de varer, man ikke lige har budget til.

Det her er et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget, så får jeg en procentdel af salget i kommission. Man skal ikke partout købe en af kjolerne på collagen, man kan også bare klikke sig ind på forsiden her og selv finde noget godt. Det eneste, der betyder noget, er, at I kommer ovre fra mig – og det skal teknikken nok registrere. Tusinde tak for hjælpen til de af jer, der anvender mine affiliatelinks. I sørger for, at Frank stadig kan få mad på bordet! 😉  Man kan desuden altid finde affiliatelinks til mine samarbejdende webshops under siden Støt bloggen.

Kommentarer (14)

 • Nummer 6 er gude smuk – men den var langt fra en delleskjuler på min Michelin krop. Læs: Michelin som i den hvide, bulede figur der sælger dæk – ikke fordi den har fået en stjerne for at være helt i topklasse.
  Men den kan selvfølgelig være god til andres ekstra håndtag på kroppen.

  • Altså, designet er perfekt, hvad angår delleskjul. Den går ind i taljen og sidder ikke stramt omkring mave eller ryg, men det kræver selvfølgelig, at man er pære- eller timeglasforment – æbler skal hellere gå efter et empiresnit. Og så kan man selvfølgelig være uheldig, at ens krop ikke matcher mærkets pasform så godt. 🙂

 • Yay – har gået og ventet på at du også skulle lægge dagens 20% indlæg på. Har nemlig en monster dyr kjole fra Sand jeg lurer på og ville gerne lægge ordren via dit link 🙂

  • Så har jeg fået shoppet, og også så meget at jeg håber det ikke er alt der passer.

   Men du må gerne lige sende en klage afsted til Boozt, hvis du har nogen forbindelser – tilsyneladende så kunne man max købe for omkring 10.000 kr. på rabatkoden, så jeg måtte dele op over to gange… Og det er altså lidt irriterende at skulle bruge tid på at genfinde tingene en gang til, især når siden samtidig pludselig er mega langsom!

  • Det lyder godt nok mærkeligt. Altså, én ting er at have et maxbeløb på en kode, men hvis man alligevel kan bruge den to gange, så giver det da ingen mening? Jeg håber, du fandt det hele igen trods alt.

 • Jeg køber alt mit igennem dine links (altså til de shops du har links til), sådan et slags “Miriam skal sgu leve af sine vidunderlige bloggerevner”-projekt :p

 • Jeg crusher altså kæmpe meget på nr. 8, men den er selvfølgelig udsolgt 🙁 Jeg kan desværre ikke finde den andre steder – nogen der har haft held med dette?

Der er lukket for kommentarer.