Konkurrence: Vind et par valgfrie sko fra Roccamore!

roccamore

Annonce: Præmien er venligst udloddet af Roccamore. Duh.

Som lovet, så indfriet! Hvis man blev lidt lun på mine Miss Presleys eller måske har forelsket sig i et andet par comfy heels fra Roccamore, så har man nu muligheden for at deltage i konkurrencen om at tilføje dem til skosamlingen ganske gratis. Wuhu, gratis ting!

For at være med, skal man gå ind på roccamore.com og udvælge lige præcis det par, man ønsker sig. (EDIT: Jeg glemte at gøre opmærksom på, at dem der står til pre-order ikke kan vælges, fordi, well, de findes ikke endnu. Undskyld!) Derefter smider man linket til skoene i kommentarfeltet sammen med sin størrelse og grunden til, at man har valgt lige netop det par sko. Og that’s it! Men så skal man altså også huske alle tre ting… Seriøst, det ville være virkelig sucky, hvis man blev trukket som vinder og så disket, fordi man glemte at linke.

Det er ikke et krav at hverken like eller følge, fordi vi også synes, den slags er ret irriterende, men synes man nu, som jeg, at Roccamore lidt er the shit, og vil gerne følge deres udvikling, så skal man være velkommen til at gøre det ganske frivilligt på Facebook og/eller instagram. 😉

Konkurrencen løber frem til onsdag d. 21/9 klokken 12. May the odds be ever in your favor. 😀

Kommentarer (714)