Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Baghåndskomplimenter #3

dfghjkjh

Arh ja. Hvorfor nøjes med at give et kompliment, når man lige kan smide en sviner af sted samtidig? 😀 Dette er i øvrigt sidste omgang med dette tema, men jeg afslører næste uges WTF-emne liiiige om lidt. Som altid er forslag meget velkomne! 🙂

dfyuioiuy drftyujhgf fdtyuijhgtyui fgyuikjhgfgh frtyujhgyhui gyuiolkjhg iutgyuikjuyh rtyuikjhgfrtyu rtyujhgtyui sdfghj sdfghjk tyuiooh tyujhgtyui wtf

Comments (13)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.