Jeg er jo Bridget Jones #246

1. Gæt, hvilken sang jeg har haft siddende urokkeligt fast i mit hoved i tre dage? That shit is annoying.

2. I onsdags fandt jeg et Frank-hår i en bakke Kærgården, hvilket er imponerende i og med, at Frank på daværende tidspunkt ikke havde befundet sig i min lejlighed i godt 10 dage.

3. Jeg blev i øvrigt (selvfølgelig) til sidst genforenet med Frank i lørdags… Ikke at han ligesom lod til at have bemærket, at jeg overhovedet havde været væk.

4. Min Facebook bliver spammet ned med barndomsbilleder i øjeblikket, men ikke en eneste har ‘udfordret’ mig til at lægge et op. Jeg hader den slags trends med hver fiber i min krop, og jeg er underligt stolt af, hvor godt mine venner tilsyneladende kender mig.

5. Når ens søster sidder og fortæller om det fabelagtige koncept, der er en dig-free garden, og man helt automatisk hører dick-free garden og ikke kan lade være med at grine for sig selv.

6. I går fik jeg en pølsemix så stor, at jeg ikke engang nåede halvvejs igennem, før min mave gav op. Jeg følte mig totalt som en fiasko. Jylland er the shit.

7. Det er knap så meget the shit, at min computer (efter det uheldige støvsugningsstunt, ahem) er til reparation, og jeg derfor sidder på en låner, hvor backspace-tasten er omkring halvt så stor som på min egen. Det betyder, at jeg konsekvent rammer accent-tasten i stedet, og det driver mig langsomt til vanvid.

8. …Det gør mig også uhyggeligt opmærksom på, at jeg efter 20 år stadig taster forkert i noget nær hvert andet ord. Gad vide, om det skyldes fede fingre eller almindelig uduelighed?

9. Det er mandag kl. 12.37, jeg befinder mig i et meget stille villakvarter, og jeg kan legit høre en bas pumpe et sted i nærheden. Alt, de siger om Randers, er sandt.

10. Jeg har udviklet en virkelig irriterende vane med at lægge min telefon i lommen uden at låse den, og i sidste uge alene lykkedes det mig at butt-diale en gammel flirt (som jeg ikke har talt med i godt et år), min svoger og studievejledningen på KUA. Det skal stoppe nu.

Kommentarer (31)

Der er lukket for kommentarer.