New Love: Roccamore Miss Presley

IMG_3434IMG_3454

Annonce: Skoene er en gave.

Den her går ud til de af jer, der var med på Snap (miriam.poulsen) og instagram, da jeg for en uges tid siden var til event hos Roccamore, og vi i fællesskab forelskede os hovedkulds i det ene par sko efter det andet. Skohimlen.

Jeg har fulgt med på sidelinjen, siden dengang Roccamores hovedarkitekt, Frederikke, på Kickstarter råbte op om, at hun faktisk godt kunne tænke sig at lave smukke højhælede sko, der samtidig var komfortable. Oxymoron? Man skulle næsten tro det, men skidtet funker faktisk! Roccamore laver noget så umiddelbart selvmodsigende som ortopædiske stiletter, og hvis man tvivler på, om det rent faktisk kan lade sig gøre, vil jeg gerne lige henvise til den her artikel.

Man kan både se og mærke forskellen inde i skoen. Foden bliver støttet på en helt anden måde, og man går reelt på en lille pude. Så altså, de af jer, der sukkende kommenterer: “Gid, man kunne gå i sådan nogle sko”, når jeg flasher eksemplarer fra min højt elskede, men jævnt upraktiske skosamling: Det kan I nu. No bullshit.

Jeg er meget glad for mine gratis sko, som er noget nær det perfekte par støvler, men jeg vil gerne understrege, at det her helt uden gratis gave stadig havde været et fabelagtigt koncept, som jeg gerne vil bakke op om. Udover at være sindssygt smukke og tusinde gange mere behagelige end de gennemsnitlige stiletter, så bliver Roccamore også håndlavet i Italien, så der er tale om virkelig god kvalitet. Og så er det selvfølgelig dansk design.

Also, er man som undertegnede måske lidt en fattigrøv, der ikke pt har penge på kontoen til et par sko af denne kaliber, kan man med fordel holde øje med bloggen de kommende dage… 😉

IMG_3441

Kommentarer (22)

 • Uijjjj! De ser godt nok fine ud….Skønt at der er nogle, som laver komfortable høje hæle. Jeg er jo en stilet-pige, så det passer mig helt fint, da mine fusser jo ikke er 20 længere og derfor skal have det godt:-)

 • Hold nu kæææææft, hvor er de flotte! Og jeg er nødt til at sige det én gang for alle; du har fandme nogle gode stænger Miriam. Jeg er misundelig!

 • Jeg ELSKER at der er begyndt at være fokus på komfort, når det drejer sig om højehæle, ligesom de første jeg kendte til, Sargossa.
  Jeg selv får vildt ondt i fødderne, som så mange andre, når jeg gerne vil have lidt højde. Men det skyldes også min deforme fod 😉
  Fedt koncept! Glæder mig til at snuse mere til mærket.

 • Nu har jeg efterhånden shoppet mig en del behælede vidundere og må erkende, at jeg ikke kommer til at gå i dem. Mine fødder er åbenbart blevet fintfølende, og jeg er nu ikke mere end 27 år. Jeg drømmer dog om nogle ekstra centimeter og følelsen af at være lidt mere snacket, så jeg er helt nede med denne konkurrence! Min drøm er er eje et par i samme kategori som dine: http://www.roccamore.com/product/miss-presley/ i en størrelse 37!

 • Hej Miriam.
  Jeg er nødt til at eje et par også! Bruger du stadig dine her to år efter og hvordan har de holdt? ☺️ Og kan du ikke lige fange en rabatkode igen?

  Tak for en skøn, jordnær og ærlig blog!

  Sara

 • Mine ligger til pynt efter kun 2 gange. Havde glædet mig så meget til at gå i dem men må erkende at mine tamaris sko til 1/4 del af prisen er meget mere behagelige end disse roccamore sko ?

 • De er jo så flotte. Og jeg får simpelthen SÅ mange reklamer for de her sko på facebook om hvor fantastiske roccamore sko er. Hvis du nogensinde får fingrene i en rabatkode til disse sko, er du min helt <3

 • Jeg har da aldrig været så skuffet i hele mit liv, som da jeg prøvede deres sko og støvler. Jeg kunne faktisk ikke mærke forskel på dem og andre.
  Jeg ved godt, at bloggere får varer foræret imod at lovprise dem, men seriøst …. de er ikke pengene værd.
  Til eventet i fredags i Aarhus så jeg ikke en eneste købe et par. Og vi stod i kø ½ time før vi blev lukket ind, så vi nåede at se en del gå ud.
  Lad jer nu ikke narre af reklamerne.

  • Det er en ret fornærmende kommentar, du får skrevet der, Dorthe. Hvis jeg ikke havde syntes, de var fabelagtige, havde jeg ikke skrevet det. Det giver absolut ingen mening for mig at sige ja til en gave, jeg ikke reelt bryder mig om, ikke mindst fordi jeg skal betale skat af dem, så det har faktisk kostet mig penge at skrive dette indlæg. Jeg knuselsker mine Roccamore, og jeg bruger dem ofte, hvilket blandt andet kan ses på min Instagram.

 • Er der nogen, der kan fortælle mig, hvordan de er ift til fx Sargossa, som jo også bliver lovprist? Jeg synes nemlig desværre også jeg får ondt i fødderne af Sargossa, så spørgsmålet er om stilletten til mig overhovedet eksisterer ?

Der er lukket for kommentarer.