Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Tip: 20% off hos Boozt!

vgbhj

Reklame: Indeholder et affiliatelink.

Jeg skal hjem til Kbh i dag, og vejret har stadig besluttet sig for at give os en heftig omgang september-sommer, så det er mildest talt en million grader, hvilket er super, når man kombinerer det med en fire timers bustur og en skidesur kat. Fest! 😀

Jeg regner dog med at bruge en rum motorvejstid på at scrolle igennem Boozts udvalg af kjoler og strik, eftersom begge kun i dag kan fås med 20 % rabat. Og y’all know I love me some dresses!

Der er ingen inspirationscollage i dag, for den slags er ret tidskrævende, når man er en både teknik- og æstetikspasser, og jeg skal af sted om to timer, men forhåbentlig kan I selv finde noget snask derinde. 😀

Linket ovenfor er selvfølgelig et affiliatelink, hvilket betyder, at køber man noget derigennem, får jeg en procentdel af salget i kommission, hvilket lige nu falder på et seriøst tørt sted – men mere om på et senere tidspunkt. 😉

Comments (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.