Vanligt kaos

collagenm,

Jeg skal ud ad døren til Bridget-premiere om 50 minutter, og alt er kaos. Jeg har brugt hele dagen på at samle mod til at tage kjolen til venstre på. Da jeg i sin tid købte den, var det med et løfte om, at jeg først ville gå i den, når jeg havde tabt fem kilo, fordi den virkelig får mig til at se gravid ud, men så begyndte jeg at få de der kvalmeanfald, og nu har jeg i stedet taget fem kilo på. Skidegodt. Men altså, det er en virkelig pæn kjole, og jeg ville virkelig gerne have den på i aften, og jeg er faktisk træt af at udelukke halvdelen af min garderobe, hver gang jeg tager lidt på. Fem kilo den ene eller den anden vej transformerer mig jo alligevel ikke til hverken Gigi Hadid eller Jabba the Hutt, vel?

Så jeg traf en beslutning. Og jeg maste mig ned i mine allerstrammeste Spanx. Og jeg tog kjolen på… Og konkluderede ulykkeligt, at den rent faktisk slet ikke er en kjole, men en sauna. Fuck! Godt nok er jeg Bridget Jones og alt sådan noget, men det der med at tage til premiere og drypsvede på alle de vigtige mennesker, det er alligevel over min smertegrænse. Så nu har jeg tøjkrise!

Arh, men mens jeg alligevel har tøjkrise, kan jeg lige så godt fokusere på min eyeliner, som på det ene øje er ganske on fleek, mens det andet øje efterhånden er virkelig rødt og irriteret, fordi jeg har fjernet makeup på det femoghalvtreds gange i et forsøg på at opnå et matchende resultat. Og nu er jeg ikke bare virkelig vred på min manglende finmotorik, jeg er rent faktisk også ved at løbe tør for flydende eyeliner.

…Med andre ord er alt ganske som det plejer i casa del Miriam! 😀 Jeg er røvstresset, men jeg glæder mig alligevel helt uhyggeligt til at gense Bridget. Jeg har det sådan lidt med romantiske komedier, at de ofte falder i en af to kategorier: Dårlige på den gode måde og dårlige på den dårlige måde. Den første kategori indeholder guilty pleasures som Notting Hill og Clueless, som, man objektivt godt ved, ikke er fremragende film, men alligevel knuselsker og altid, altid ser færdig, hvis man lige falder over dem i fjerneren. Den anden kategori indeholder film som Sviger-monster og What Happens in Vegas, som aldrig nogensinde skulle have været lavet! Ydr!

Kan vi lige krydse fingre for, at Bridget Jones’s Baby er en stærk kategori et?

Kommentarer (4)

    • Jeg synes også, Clueless er god, men det er en kultfilm, ikke et cinematisk mesterværk, og så er den kun MEGET løst baseret på Emma. 🙂

  • Et tip til din eyeliner er at starte med din “svage” side/hånd. For den gode hånd kan meget nemmere kopiere resultatet på den anden side end omvendt

Der er lukket for kommentarer.