Er din kat sødere end Frank?

IMG_1313

Indlægget er sponsoreret af Royal Canin.

Jeg ved, der sidder nogle af jer og har ventet lige så længe på det her, som jeg har, og nu er dagen endelig kommet! Kattedamespons, fuck yeah! Royal Canin er på jagt efter Danmarks sødeste kat, hvilket om noget er en konkurrence, jeg kan bakke op om. 😀 Det hele sker inde på sødestekat.dk, hvor man både kan stemme og deltage selv (altså, med sin kat, forstås, selvom I sikkert også er mægtigt søde at se på). Man kan stemme på alle de katte, man orker, én gang i døgnet, og man logger bare ind med sin Facebook (som ikke poster noget til din side, bare rolig) for at komme i gang.

Jeg har selvfølgelig tilmeldt Franken med ovenstående billede, men man kan også bare nøjes med at stemme, hvis man nu ikke har en kat eller bare hellere vil holde den for sig selv. Jeg har fx haft en fest med at kigge på kattenavne, som er noget af det sjoveste i verden, og kunne ikke dy mig for at smide en stemme af sted til blandt andre Birger, Tykke Morten og Torben Per Sørensen, som enten er det fedeste kattenavn ever eller en ejer, der troede, han skulle skrive sit eget navn. 😀

Vinderen får selvfølgelig ikke bare den ærefulde titel, men også et års forbrug af foder, hvilket er en ret fin præmie – især hvis man er typen, der snildt kunne finde noget andet at bruge sit kattemadsbudget på! 😉 Anden- og tredjepladsen får desuden et halvt års forbrug, og så er der også løbende præmier til de katte, som uge til uge får flest stemmer, inden den endelig vinder findes d. 31. oktober.

Såeh altså, smut ind på sødestekat.dk, join the fun og smid en stemme på Frank! 😀

IMG_0671_zpshysvcknd

Kommentarer (32)

Der er lukket for kommentarer.