Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Baghåndskomplimenter #2

Der har været flere ønsker om, at der blev kælet lidt mere for den enkelte indsendelse i disse indlæg på samme måde, som der er med hemmelighederne, så det prøver vi lige af. Det ser i øvrigt også ud til, at vi får en runde tre med dette tema, så indsend stadig gerne, hvis I ligger inde med et nederen kompliment.  😀

fghjkl fyuikjhuiojh ghjklæ ghjknhji guilknhuiop gukjhjuio guknhjiko gyuilkjnhjio hjk,mnjkl hui,mjklpæå huilkjhjio uiknhjio uilkjuiopåpoij uilmjiop uiolkjkiop vghjknhjiosidst

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.