Må man gå til modeuge i H&M?

jkl

Hvis nogen spottede et virvar af blæsende krøller vraltende op og ned ad Købmagergade tidligere i dag, så var det bare undertegnede, der i sidste øjeblik forsøgte at anskaffe sig et modeugeværdigt outfit. Jeg gennemtrawlede butik efter butik i en tilsyneladende umuligt jagt på Miriam-venligt tøj, der kunne få æren af at ledsage mig ind i (på?) Børsen i aften, men selvom jeg sukkende måtte standse foran Stine Goya og Malene Birger, så måtte jeg også hurtigt gå videre af frygt for, at mine bankrådgiver ville kunne fornemme, at noget var ved at gå grueligt galt på den anden side af Storebælt.

Til sidst kom old faithful H&M mig til redning, og jeg kunne mane frygten for at blive smidt ud under påskud om at være ‘so last season’ i jorden. Først da jeg var halvvejs hjemme gik det op for mig, at det måske er endnu værre at gå til modeshow i H&M, end det er at dukke op i sidste sæsons kluns. Jeg mener, hvor meget falkeøje har de helt store modeduller? Kan de spotte high street-mønstre på lang afstand, eller helliger de deres opmærksomhed Paris og Milanos sidste catwalks?

I virkeligheden bør jeg selvfølgelig nok slet ikke bekymre mig. Folk er med garanti søde og venlige og forholdsvis ligeglade med, hvad jeg har på. Det er bare lidt farligt at skulle til sit første sådan rigtigt modeshow uden en støttende arm, når man lige så The Devil Wears Prada for et par dage siden…

Fuck it. Jeg pimper mit spritnye (og pæne!) H&M med noget Chanel over skulderen og nogle Dolce & Gabbana på fødderne… Og så satser jeg på, at ingen lægger mærke til, at de er fra sidste sæson. 😉

Kommentarer (19)

 • Altså det er måske lidt spøjst at skrive det her, MEN … så dine snaps på snapchat tidligere i dag og and dear God du har jo en rocker vild talje! Bare det var mig manner! (-:

 • Der er Intet galt i H&M – og man kan sagtens ligne en million, selvom prisen har været en tyvendedel af hvad “de rigtige mærker” koster. (Sagde hende, hvis klædeskab udelukkende består af H&M – inkl. Sko og accesories) 🙂

 • Så billede af dig på instagram – du så smadder godt ud!
  I øvrigt ses smukke kronprinsesse Victoria, da også til forskellige events i H&M tøj, sååå… Det handler vel i bund og grund om, hvordan tøjet bæres!

 • Selvfølgelig kan man det! MEN! Miriam, jeg (og du kan/skal jo i virkeligheden være meget ligeglad med min mening) er på et kæmpe NO-GO når det gælder strømpebukser i peep-toe, som jeg så på dit snap. Er der en god forklaring på hvorfor det ser mærkeligt ud?? Absolut ikke kun på dig!

  • Det er der mange, der mener, men jeg synes, det er en af de der åndssvage regler, der ikke giver mening. Hvis jeg har strømpebukser på, så ved folk jo godt, at jeg har strømpebukser på, uanset om mine sko er lukkede eller ej. Så det fortsætter jeg gladeligt med! 😀

  • Selvfølgelig, gør du det! 🙂 Og det er jo rigtigt nok. Haha 😀 I min verden skal strømper altid bare gemmes væk, især syningerne.

 • Hvilke strømpebukser er dine yndlings? Jeg får ALTID ondt i maven, når jeg har strømebukser på.
  Tak for en grineren blog. Du rocker H&M-tøj og D&G-stilletter. Og den talje! Wauw.

  • Jeg ender næsten altid i H&Ms, fordi jeg synes, de bliver siddende, hvor de skal. Men holdbare er de eddermame ikke..

 • Du burde give en f*** for, hvad en hovedløs høne (eller hane) mener om din påklædning til modeugen. Åhhh, jeg bliver så mat i understellet når det igen er blevet den tid på året, hvor alle knivene mødes for at give hinanden giftige og ligegyldige kindkys.

  • Jo, det burde jeg selvfølgelig. Men jeg er et usikkert menneske, der gerne vil have andre menneskers godkendelse. 🙂

Der er lukket for kommentarer.