Jeg er jo Bridget Jones #238

bridget-jones-breakup

1. Jeg har sjældent modtaget så fordømmende et blik, som da jeg åbnede døren for min postmand omkring kl. 14 i nattøj og med morgenhår. Og okay, jeg var syg, men det kunne jeg helt ærligt lige så godt ikke have været. 

2. Dagen forinden lavede jeg i øvrigt et lignende stunt, da jeg iført min neonfarvede t-shirt med The Lion King-motiv (og intet andet, men den dækker heldigvis mine nedre dele) lavede havregrynscookies til frokost og lidt for sent opdagede, at der sad en meget nydelig ung maler på min altan og var ved at male rammerne på min (glas)dør.

3. Det smooth move havde nok været at tilbyde ham en lun cookie, men jeg var så flov over mine virkelig ubarberede ben og det faktum, at det tog mig næsten en kvarter at få øje på ham, at jeg stak af i stedet.

4. Såeh, jeg åbnede jo min snap. Og der gik ikke engang et døgn, så skrev Serienørden. Seriøst. Nu holder det. Jeg endte med at skrive venligt, men bestemt, at jeg ikke er interesseret i at bevare kontakten. Så må vi se, om det virker bedre end ignoreringstaktikken.

5. Jeg er ved at skifte hud på hænderne, hvilket essentielt betyder, at jeg ligner en spedalsk. Eller, jeg ligner i hvert fald, hvordan en spedalsk ser ud i mit hoved. Jeg har ikke lyst til at google, om den forestilling er korrekt.

6. Besluttede mig for i bedste lemmingestil at downloade den nye Pokemon-app, fordi den angiveligt skulle være rigtig god til de af os, der afskyr motion for motions skyld. Jeg nåede faktisk også at glæde mig lidt… Indtil det viste sig, at deres servere er så overbelastede grundet populariteten, at jeg ikke engang kan åbne spillet.

7. Jeg har nået 5000 følgere på instagram! Og, okay, i forhold til mange andre bloggere er det ikke voldsomt imporende, men når man husker på, at jeg ikke har en æstetisk knogle i kroppen og heller ingen nuttede småbørn at lokke med, så er det altså ret fint. Nu opdaterer jeg så selvfølgelig min profil nonstop af frygt for, at der er en, der skrider. (Og det er der med garanti en, der gør som følge af dette indlæg, fordi folk er nogle kællinger! 😀 )

8. I går fortalte Facebook mig, at jeg skulle ønske Poul tillykke med fødselsdagen. Jeg har aldrig set Poul før i mit liv, og jeg er 99% sikker på, at han ikke bare er et af de der mennesker, jeg er blevet venner med i en solid brandert. Derfor var i går også dagen, hvor jeg blev sådan en nederen person, der unfriender folk på deres fødselsdag. Undskyld, Poul.

9 . Jeg har i denne uge fået, hvad der måske er min yndlingshademail nogensinde. Der stod, at det var “himmelråbende tydeligt”, at jeg laver skjult reklame for Ben & Jerry’s, og jeg burde få noget “respekt for mine læsere” og indrømme, hvad jeg “har gang i.” Shit, det er sjovt! Ak, hvis jeg rent faktisk fik penge for min Ben & Jerry’s-omtale, så havde jeg været væsentligt rigere, end jeg er…

10. PS: De har Ben & Jerry’s til 39 kroner i Kiwi lige nu.

Kommentarer (29)

Der er lukket for kommentarer.