CFDA Awards 2016 ifølge Miriam

CFDA står for Council of Fashion Designers of America. Det er altså Council of Fashion Designers of America Awards. Lidt af en mundfuld, men til gengæld en vidunderligt underholdende rød løber! Her er som altid mit bud på de sjoveste looks. Normalt ville jeg lægge ud med mine to favoritter, men der var kun ét outfit, jeg virkelig godt kunne lide (Ashley Grahams), så vi hopper i stedet direkte til de mere underholdende.

ghjklnhigiu

Betsey Johnson har både personlighed og stil som den der alternative formningslærer, man havde i folkeskolen, der lidt sad fast i de glade 70’ere. I den anden ende af skalaen ligner Olsen-søstrene noget, der lige er kommet fra en begravelse (hvilket måske også kunne forklare de sparsomme smil?).

uihjopiuhjk

Jessica Hart er dukket op i sit nattøj. Det er noget meget pænt nattøj – sådan noget, rige mennesker ejer, men det er stadig nattøj. Sofia Sanchez de Betak har set alt, alt for meget Game of Thrones.

dfgyuiopå

Jeg har en teori om, at Elsa Hosks outfit var lidt mindre ensfarvet til at starte med, men så gav hun lige Kong Midas en krammer på vej ud ad døren. Ansel Elgorts bukser kunne virkelige godt bruge lidt af den længde, hans jakke alligevel har alt for meget af. (Hans holdning lugter også lidt af, at han var under tvang fra sin stylist, no?)

dtyui987trfvhj

Såeh, Michelle Ochs og Carlie Cushnie er tante Brun(ish) og tante Lilla. Hvem har stjålet tante Grøn? Jeg kommer nok aldrig helt til at forstå Leandra Medines stil, selvom jeg er fuldstændig pjattet med hendes personlighed. Til dette event har hun muligvis viklet sig selv ind i en række persienner og smidt en pailletjakke over…eller  måske rent faktisk under?!

oiuyhjkoiuygbn

Samira Wileys kjole er slet ikke slem. Der er bare det lille aber dabei, at stoffets tryk ved første øjekast utrolig meget ligner en hampplante, og kjolen bliver derfor pludselig bliver meget 420-friendly. Nok ikke helt intentionen. Udover at Georgina Chapmans kjole ser ud, som om den er sammensat af en million bittesmå springvand (og det ikke på en god måde), så giver den hende også hængebryster og ridebukselår, hvilket er uheldigt, når man er i besiddelse af ingen af delene.

sdfghjklæælkjh

Claire Danes, for fuck’s sake, du kan ikke placere sådan en bizar cirkelform lige der. Er det din navle? Er det din vagina? Er det en målskive? Er det et sort hul? Det eneste, jeg har at sige til Joan Smalls‘ kjole, er, at det står skidt til, når ens brystparti mest af alt ligner hovedet på en hammerhaj.

Billeder fra Vogue.com

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.