Sommersnask til under 250 kr.!

aff.

Nummer 1 (i plus size størrelser – og virkelig klædelig. Jeg har nemlig selv hapset den!), nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13.

Reklame

Jeg har vist ikke fået sagt tak for den fuldstændigt overvældende mængde feedback på indlægget, hvor jeg bad om hjælp til at planlægge bloggens fremtid. Det var sindssygt hjælpsomt, og jeg blev derudover meget glad for de nærmest uhyggelige mængder ros, som var virkelig vidunderligt efter et par dages personlig krise. Så TAK. I er noget af det bedste, jeg ved!

Et gennemgående forslag var at oppe mængden af budgetvenlige varer i mine affiliateindlæg. Jeg forsøger altid at have lidt for enhver pengepung, men det hjælper selvfølgelig ikke så meget, hvis hjertet springer over kjolen til 200 kroner og direkte hen til den til 800. 😉 Så i dag har jeg gjort det let for SU-folket og andre spareelskende mennesker og lavet en hel collage kun med godt og blandet billigt!

Varerne er alle fra Boozt, Asos, Bestseller eller Zalando, og da dette er et affiliateindlæg, betyder det, at jeg får en procentdel af jeres totale køb i kommission, hvis I klikker jer ind og køber noget. (Man kan også sagtens bare bruge ovenstående links til forsiden, og man behøver slet ikke købe noget, jeg viser på collagen.)

I øvrigt har jeg efter mange venlige opfordringer lavet en ny fane, der hedder “Støt bloggen“. Derinde kan I altid finde affiliatelinks til et udvalg af de webshops, jeg samarbejder med, så man ikke behøver at lede bloggen igennem efter et indlæg som dette, hvis man er i shoppehumør. Er man hardcore imod alt, der hedder affiliatelinks, så skal jeg ikke tvinge nogen til noget, men jeg sætter utrolig meget pris på de af jer, der gør jer umage for bakke op om bloggen via mine affiliatelinks. Det betyder nemlig, at jeg kan tillade mig at sige nej tak til virkelig uinteressante/irrelevante reklametilbud og forhåbentlig også i fremtiden holde de sponsorerede indlæg på et minimum. 🙂

Kommentarer (22)

 • Fedt med den der fane! Så er det så nemt lige at kigge forbi og se om man skulle bruge et af linkene fremfor at prøve at huske om du monstro havde en aftale med dem og dem. (Y)

 • Ej hvor godt. Sådan en side har jeg savnet. Var faktisk lige forbi din blog for at finde frem til et af dine Zalando affiliate indlæg, så det er så fint, at det nu er meget nemmere at finde 🙂

 • Camilla Lund Christensen

  Elsker at du har medtaget de samme sko fra Zalando (Topshop), som du skrev om for et par måneder siden, bare i en anden farve

  • Haha, hvor er du vildt, at du kunne genkende dem! Jeg synes, de er pissepæne, og nu er de jo også på tilbud… 😉

 • Er der også affiliate kroner at hente, hvis nu det er udsalg? Jeg har så sent som i lørdags handlet for 1.500 kroner på Stylepit på deres VIP udsalg, og havde jeg vidst, at du kunne få lidt håndører ud af det, så havde jeg da handlet “via” dig 🙁 Synes bare ikke, at jeg kunne finde en “indgang” på hjemmesiden!

  • Jeps! Men når det er VIP udsalg, så er der måske ikke… Men ved helt almindeligt udsalg er der i hvert fald, så shop endelig løs! 😀

 • Jamand, fedt med fanen! Det er noget, jeg ofte har tænkt på, men aldrig har fået sagt til dig 😉
  Jeg skrev jo, at jeg springer over de fleste af dine shoppeindlæg på grund af næsten-indtørret muldvarp, men NÅR jeg køber (og det er jo mest børnetøj, må jeg erkende), så smutter jeg altid lige forbi din blog først, men søgefunktionen er ikke altid så god.
  Så ti tommelfingre op for det! 🙂

 • SKØNT med den fane – jeg sidder altid og leder efter seneste Zalando-indlæg på din blok(!), når jeg shopper på Zalando. Så helt perfekt at man nu kan finde en hurtig vej via den fane.

  Og apropos ingenting: Er det ikke snart læææænge siden, at vi har fået et indlæg om Frank ? Spurgte damen, der – ellers – er mest fan af hunde….
  Folket savner Frank. Frank for President!

  • Du er dælme rar! (Som vi siger i Randers.) Og jo, det kan godt ske, der snart burde komme en Frank-update. Han har det vidunderligt, kan jeg dog afsløre! 😀

 • Jeg har lige kørt kortet igennem på nr. 1. Glæder mig til den kommer.
  Stort ja tak til støt bloggen ; )

 • Jeg tager sgu lidt æren for ideen med den fane 😉 Har i øvrigt foretaget første køb via et link derfra. Og så bare lige et heads-up – linket til Nelly virker ikke…

 • Kan du lokkes til at lave et indlæg om klædelige kjoler? (Som den ovenstående!) Jeg er selv en pige med gigant’babser og kunne godt bruge noget inspiration

  • Dem har jeg allerede lavet nogle stykker af. Prøv at søge på “delleskjuler” i søgefeltet. 🙂

Der er lukket for kommentarer.