Kan vi lige snakke lidt om… #2

tumblr_lugu8wdtn11qmxj3so1_500

…At neglelak på fingrene skaller af efter en time, mens det på tæerne tilsyneladende kan overleve en atomkrig.

…Friblødning. Nej vent, det vil jeg faktisk meget nødig tale om.

…Hvorfor man uden problemer kan huske teksten til sange, man ikke har hørt i 15 år, men ved grød ikke kan komme i tanke om, hvad man lige gik ud i køkkenet efter.

…Ruben Søltoft. Så sød jo.

…Om det kunne tænkes, der kom noget sommertøj til de af os, der ikke er så meget til 70’er-hippie-stilen?

…Hvorfor man automatisk er 100 gange mere tiltrukket af en mand med hund.

…At det nærmest er tabu at spise risengrød efter december. I love that shit.

…Ordet ‘autenticitet’. Hvorfor bliver det konsekvent stavet ‘autencitet’? Hvad har den ekstra stavelse gjort folk?

…Hvor led Bamse rent faktisk er ved Kylling.

…Hvorfor supermarkeder må holde fødselsdag en hel måned, når vi andre skal nøjes med en enkelt dag.

Læs første indlæg i serien her.

Kommentarer (45)

 • Der er en eller anden reklame fra Twingo, der fylder i venstre side, som ikke vil gå væk, så jeg ikke kan læse din blog!!!

  • Jeg skal vide, hvilken browser du sidder på, før tech kan finde fejlen, og du må meget gerne sende mig et screenshot på miriam1313@hotmail.com, hvis du orker. Så skal jeg få det fikset. 🙂

  • Men det lyder også lidt, som om der er en stavelse for meget i det rigtige ord, så jeg forstår det godt. Men det er stadig forkert! 😀

 • Ej, jeg er så enig – især i den med fødselsdagen! Har tilfældigvis fødselsdag i dag, og den må meget gerne vare lidt længere tid!

  • Tillykke! Jeg plejer også altid at fuske mig til et par dage, men en hel måned er det aldrig blevet til…

 • Ja! Hvad ER det med den neglelak?! Jeg mener, jeg kan jo lave stød-tåen-og-dø-af-smerte-finten 100 gange, og lakken er stadig perfekt, men jeg skal nærmest bare åbne en skabslåge, og den er fucked på fingrene. So not cool…

  Jeg lærer altid mest om den danske sprog, og folk trasher fejl. Så som auten(ti)citet. Never knew… Kravler lige ned i mit sproglige pinlighedshul i et par dage, og så bliver fejlen rettet!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Tænk på det engelske, hvis du bliver i tvivl. Der glemmer man aldrig den ekstra stavelse!

  • Så vidt jeg har forstået noget med ikke at bruge bind, tamponer, kop eller whatever til at opsamle sin mense, men at lade sig bløde igennem igen og igen og igen og skifte trusser igen og igen og igen. Det skulle vist have noget at gøre med det frie valg og der er vist skrevet en bog eller en form for udgivelse om det af to unge damer, og så kom de i medierne i sidste uge.

 • Du er overhovedet ikke den eneste der har lagt mærke til det. Og hvorfor siger folk “organition” og ikke organiSAtion?

  • Det har jeg aldrig hørt, tror jeg. Det gør mig ikke så meget! 😀 Men jeg har ind imellem hørt initiv i stedet for initiativ. Nooo!

 • Åh ja, det er så ærgerligt når moden ikke liger spiller efter ens smag. Og så er gladiator sandaler kommet tilbage! Armen altså …

 • Åhh! Den med sangene og køkkenet, kender jeg godt! Jeg stinker til lyrics, og jeg har en veninde, der er skide god til dem – men her for et par uger siden, fik jeg overtrumfet hende! At det så var sangene fra High School Musical 2, snakker vi ikke så højt om…..
  Ruben er sød jo! Og Mark le Fêvre, fordi han har rødt skæg & rent faktisk er en af de eneste komikere, der kan få mig til at smile!

  • Ikke så meget, faktisk. Politiken og et modemagasin hist og her (helt et udlandsk Vogue eller lignende), men generelt er jeg virkelig dårlig til at sætte mig ned med fysiske materialer (udover bøger), så det bliver meget internethalløj.

 • Den med mænd med hunde er så sandt! Der bor den lækreste mandlige hundeejer lige rundt om hjørnet fra hvor jeg bor. Høj, muskuløs uden at være pumpet med halvlangt, surferkrøllet mørkt hår (indsæt selv savlesmiley) og så har han den fineste Staffordshire terrier tæve der hedder Abby. Hver gang jeg støder på ham med min hund sætter han sig altid på hug og hilser på min hund, og spørger hver gang hvad hun hedder. Han kan aldrig huske os!?! :O Men en dag, så falder vi i snak! det må være ment to be!

  • Haha, han er nok vant til, at damerne falder for hans fødder. Du kan da ikke forvente, at han kan huske jer allesammen?! 😀

 • Den der med Bamse diskuterede jeg faktisk med en veninde den anden dag. Det maa vaere fordi han har massive toemmermaend hele tiden – Han opfoerer sig ihvertfald praecist som en der har virkelig ondt i hovedet 😀

Der er lukket for kommentarer.