Design din egen tandbørste – og vind!

Design din egen tandbørste - og vind!
bnklæ

Sponsoreret

Jeg har glædet mig som et lille barn til det her indlæg. Læsere med virkelig god hukommelse kan måske huske, at det var lige præcis Jordan, der i sin tid startede min overtagelse af blogverdensherredømmet, og i dag fortsætter vi altså missionen. Den her gang fik jeg til opgave at designe min egen tandbørste. De har stillet en masse mønstre og så’n til rådighed, men jeg forelskede mig naturligvis hovedkulds i funktionen, der gør, at man kan uploade sit eget billede. Og sådan gik det til, at jeg atter fejlede i begrænsningens kunst og endte med fire forskellige designs. De første tre reflekterer min kærlighed til alting godt i livet med henholdsvis et champagneglas, en Louboutin-hæl og, selvfølgelig, Ben & Jerry’s. Jeg er tosset med det her koncept!

Og nu er det så, at I har mulighed for at gøre mig kunsten efter. Og vinde ting! For at deltage skal I klikke jer ind på hjemmesiden her og designe jeres egen tandbørste. Det er easy-peasy og, indrømmet, aldeles fremragende tidsfordriv. Efterfølgende fortæller I i mit kommentarfelt nedenfor, hvad I har navngivet jeres tandbørste, og så deltager I i konkurrencen om et års forbrug af Jordan tandbørste + et års abonnement til Woman. I deltager samtidig i den overordnede konkurrence om en tur til L.A. Yes, that L.A. Gimme, gimme!

Jeg afslutter med min tandbørste nummer fire, fordi det er min ultimative favorit. På overfladen er den nemlig sådan lidt monokrom og minimalistisk skandinavisk og supertrendy, men hvis man ser nærmere på den, vil man bemærke, at skaftet rent faktisk er et billede af Franks snude. Jeg har kaldt den Frankemis, og jeg er stensikker på, at den nok skal vinde mig den rejse. Frank har jo allerede pas og det hele… 😉

cvbhjkl

Kommentarer (44)

 • Min tandbørste hedder Gå Væk Eksamen. Jeg sidder lige nu i min 3.(!) uge eksamen i træk og det hænger mig virkelig ud af halsen.

  Og så vil jeg lige forklare hvordan mit design ser ud: Den er grøn – eksamens farve you know. Og så er der et billede af Jürgen Habermas på (ja altså hans øje ik’ det var det eneste der kunne være der) for vi er virkelig ikke gode venner lige nu 😀

 • Min hedder Pac-Man 😀 Jeg kunne dog ikke få linket omkring ophavsrettigheder til at virke?

  • Nej, det kunne jeg heller ikke. Måske de rent faktisk har glemt at lægge dem ind?

 • Mette Frederiksen

  Jeg kunne ikke holde mig til en, så jeg lavede både en “Sunsea” og en “Just keep swimmin'” 😉

 • Tilde Lyng Nielsen

  Jeg har kaldet min: “Ren” kærlighed
  På den er der et billede af min dejlige familie, fra min lillebrors konfirmation i april. Jeg er 18 år, og flyttet hjemmefra, grundet depression og anoreksi. Det var fuldt ud mit eget valg at flytte, og mine forældre havde selvfølgelig helst set mig hjemme hos dem, men alligevel savner jeg så forfærdelig meget at være rask og bare kunne nyde live og lave helt almindelige hverdagsting med dem…
  Og så er navnet jo tvetydigt; “Ren” i fom a rene tænder, og ren kærlighed 😉
  Jeg er helt vild med din blog, den giver mig altid et lille smil på læben, selv når jeg er aller længst nede, så tak for det.
  Kram herfra

 • Chemistry, da mit valgte motiv er alkoholpartikler fotograferet igennem et mikroskop – det ser så sejt ud! (Og jeg har selvfølgelig tjekket med copyright) 😉

 • Jeg kan slet ikke få det til at virke. Den siger “contest starting soon”. Hvordan kommer man videre?

  • Pas. Det virker fint hos mig – det må næsten være et problem i din ende. Prøv en anden browser, måske? 🙂

  • Jeg har det samme problem som dig. Har prøvet fra forskellige computere.. Sidder du tilfældigvis i udlandet? Jeg gør, nemlig, og tænker at der bare ikke er åbnet op for konkurrencen her endnu..

  • Lidt lykkelig: Nej, jeg er i Danmark. Det virker heller ikke på kærestens computer, men på min mobil virker det. Jeg forstår det ikke. 😀

 • Min hedder “Barcelona” og forestiller et graffiti værk på en carport, jeg tog et billede af, i netop Barcelona 🙂

 • “Kæreste-Stine-børsten” fordi tandbørsten er med et billede af mig (Stine) og i lyserøde nuancer, som jeg ofte går klædt i. Og så skulle den selvfølgelig være til min bedre halvdel, hvis sådan én fandtes 🙂

 • Jeg har designet en tandbørste med palmeprint i den sindsstemning at sommeren er over os og jeg derfor kan have det ok med at glemme eksaminerne lidt.. (Det er forresten yderst sjovt tidsfordriv at designe tandbørster når gitterkonstanten venter på at blive redegjort for..)
  Jeg har valgt at bruge min enormt gode humor til at skabe navnet : Leaf the plaque behind! (get it, palmer, blade, tænder?) Jeg synes det var sjovt og håber at det giver mig en rejse eller bare et års forbrug af tandbørster 😛

 • BestFriend & Boyfriend 😀 Sikke en sjov konkurrence.. Dog ikke særlig kreativt af mig 😉

 • Jeg har lavet “rent faktisk grønt”… Men det er vel ikke navnet, det kommer an på?! 😉

 • Jeg har kaldt min “brush-me”… Det lyder lidt dirty, men det er så uskyldigt, som at det indeholder en tegning af mig selv 😉

 • Cand.Søpapegøje

  Jeg elsker mine udstoppede dyr, og til min kandidatfest fik jeg en søpapegøje i gave. Søpapegøjen skal morgen og aften minde mig om, hvor sejt det er at have gennemført en kandidatuddannelse. Det kan jeg godt komme til at tage lidt for givet, men det er altså boss at have brugt så lang tid på noget og så gennemføre. Hurra for dig og mig ! 🙂

 • Haha, det er sjovt 😀
  Jeg har lavet en der hedder “Bacon” .. Det ville være så sjovt at have stående ude på badeværelset 😀 Istedet for de almindelige, lidt kedelige farver man ellers kan få 😀

 • Det er virkelig lang tid siden jeg designede min tandbørste. Men tror nok jeg kaldte den “Danish Summer” . Den har varme rødlige farver som en solnedgang men gråt i toppen for vi alle ved jo at regnen er lige om hjørnet 😀

 • Min hedder “Summerbrella”. Den minder mig om den dejlige ferie, hvor jeg tog billedet – og bringer feriestemning som ellers er langt væk i denne specialeslutspurt.

 • Jeg har kaldt min for butterflies!
  Jeg gad faktisk godt vinde den tandbørste, den blev jo mega cool!

 • Jeg har designet en flot tandbørste kaldet “Oplevelser”. På tandbørsten kan man se min dejlige hund slikke sig om munden over et påskeæg, der står lige foran den. Billedet er taget udenfor og repræsenterer mange af de ting, jeg holder af; min hund, naturen, mit hjem og chokoladen.
  Super fedt – liiige indtil at jeg – efter at have tilmeld mig konkurrencen – finder ud af, at vinderens tandbørste vil blive solgt i en række lande. Dette er jeg på ingen måde interesseret i – det er så der, hvor man fortryder at man ikke læste reglerne først :’) Hvad man man så lære af det…

  Men fed nok idé, det er med at designe sin egne tandbørste og at komme til LA 😉

  • Haha, ja, det er altid en god idé lige at læse konkurrencereglerne! Jeg tror næppe heller min Ben & Jerry’s kommer igennem de der ophavsrettigheder, men det kunne være eddersejt at få en Frank-tandbørste ud i verden! 😀

 • Jeg har kaldt min tandbørste “Løkkebassen”. Hvem vil ikke gerne børste tænder med Hr. Løkke og hans hund? Spørger bare.

  Ps. Stemmer ikke Venstre (just making sure). Hele billedet er bare så komisk, at man umuligt kan få mareridt, hvis det er det sidste man ser. Og det er sgu da smart.

 • Min hedder ‘dusken’ – simpelthen fordi det er et billede af Amazonas fra dengang jeg arbejdede der! 😉

 • Monica Strandgaard

  “A taste of summer” med et billede af en lækker Stawberry Daiquiri 😛

Der er lukket for kommentarer.