Pip

collagejkl

Det sidste døgn har været rendyrket kaos. Jeg regner med at gemme detaljerne til søndagens Bridget-indlæg, men jeg er træt helt ind i knoglerne og formår mest at bekæmpe trangen til en god tudetur, fordi jeg har halvdelen af Tysklands lager af Kinder-chokolade med hjem i kufferten. Altså, der er intet alvorligt i vejen, det er mere den der følelse af at være 6 år og lige præcis ikke kunne nå småkagedåsen. First world problems kombineret med alt for lidt søvn, ømme fødder og en ordentlig motherfucker af en regning fra de rare mennesker, som har ekspresfikset min komatøse computer.

Så i stedet for at indhente alt det forsømte, der uundgåeligt opstår, når man er internet- og computerløs i tre dage, så tror jeg faktisk, jeg vil råbe “pik!” og sætte mig i sofaen med en bog og en ustyrlig mængde sukker.

Vi snakkes i morgen!

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.