Kommentarer (25)

 • Hahaha, elsker den sidste; jeg er selv ergoterapeut og har også set min fairshare af nøgne mennesker i mit job. Og fået meget personlige oplysninger om alt fra sexliv og sygelige præferencer. Og når jeg ser “jeg har sex med mit marsvin”-damen i gågaden, har jeg også lyst til at råbe: “JEG VED HVAD DU TÆNKER, NÅR DU PASSERER DYREHANDLEN!!”

  – A

 • What!? Sidder her med knold på hovedet (tilpas arangeret messy naturligvis) – og så får man at vide at mænd ikke kan lide det??!! Nooo, er altid min life-saver på en dårlig hårddag….

 • Jeg forstår ikke helt den der med roomien, der vil leve et halvt år på dagpenge efter bacheloren.. Er der noget galt i det? Altså udover at det måske er ris til egen rumpe, at man venter så længe med at søge arbejde? Men bachelorer har da ret til dagpenge, hvis de har tilmeldt sig en a-kasse i god tid… ikke?

  Jeg forstår den ikke.

  • Mig bekendt skal man være aktivt jobsøgende for at modtage dagpenge. Det lyder til, det er den del, han har tænkt sig at fuske med.

  • Så længe du sender mindst to ansøgninger om ugen, møder op til dine aftaler på jobcentret og dine jobsamtaler og du ikke siger uberettiget nej, jamen så er du godkendt. Jeg ved ikke helt, hvad uberettiget nej dækker over.

 • Jeg forstår ikke det med roomien? Hvorfor en bedragerianklage – er han ikke berettiget dagpenge efter endt uddannelse?

  Er der noget jeg ikke læser korrekt?

 • Jeg forstår ikke den med roomie m. dagpenge. Bedrageriammelde fordi man ved at han ikke har tænkt sig at finde et arbejde, eller hvad?

 • NØJ hvor er de gode i dag!

  Min mor har engang haft held med at snyde mig og min bror til at hoppe ned fra stolene klokken 20.30 nytårsaften. Hun var træt.
  Det er nok en del sværere at snyde i dag, end det var dengang i slut-halvfemserne, hvor det hele kunne klares ved at stille uret om. Jeg forestiller mig, at teknikbølgen har ødelagt det for en del forældre!

 • Hvorfor bedragerianmeldelse om roommate?
  Hvis vedkommende lever op til de krav, der stilles: står til rådighed, søger de jobs, man skal og kommer til de møder, man skal, er der ikke noget bedrageri i det (uanset om vedkommende så har tænkt sig reelt at tage et job eller ej).
  Hilsen a-kasse-ansat.

 • Hey, totalt irrelevant til dette indlæg, men ledte du ikke efter den Ben & Jerry’s med salted caramel core? Og fandt du den nogensinde?
  Hvis ikke spottede jeg den i Meny på Vermlandsgade i går – på tilbud endda.

 • Øh, jeg forstår ikke helt den med dagpenge og socialt bedrageri. Måske er det fordi, at jeg ikke helt ved, hvordan sådan noget fungerer… Nogen der kan forklare? 🙂

 • En kommentar til den med dagpengene… Nu er det jo ikke bedrageri at leve et halvt år på dagpenge. Hvis man søger de jobs, man skal og ellers opfylder kravene, så er man fuldt berettiget til at få dagpenge.

  • Nej, socialt bedrageri i den mest stringente forstand er det vel ikke, idet der ikke er tale om, at vedkommende modtager offentlig forsørgelse og samtidig kradser penge ind andetsteds. Men nu skriver du “og ellers opfylder kravene” – og det gør man jo ikke, hvis man ikke har planer om at lave andet end at se tv og klø sig selv i røven i et halvt år på det offentliges regning, mens man i øvrigt er fuldkommen arbejdsdygtig. Man skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet, og det er der dels opsat nogle konkrete parametre for at vurdere, om man gør (antal søgte jobs, loggede ansøgninger og aktiveringer), men lovgivingen lægger samtidig op til, at det er en vurdering, der foretages af den enkelte jobkonsulent – altså om den ledige reelt står til rådighed for arbejdsmarkedet. For hver måned sidder man jo som ledig og erklærer på tro og love, at man står til rådighed, og det er sådan set derfor, man får sine dagpenge. Den omtalte person i hemmeligheden har så tænkt sig hver måned at underskrive erklæringen, men har i virkeligheden ikke planer om at stå til rådighed for andet end dårlig formiddags-tv og lange morgener i sengen, og det er vel en form for socialt bedrageri. Men det bliver nok svært at sanktionere, dels fordi mange jobkonsulenter tilsyneladende er ligeglade med den individuelle vurdering eller ikke har tid til at foretage den, og dels fordi det jo desværre er svært at bevise, om nogen er eller ikke er oprigtigt ude på at lande et job.

  • Men nu er systemet jo skruet sådan sammen, at du ikke kan sidde på din flade røv i 6 måneder. Du skal dokumentere din jobsøgning via upload af dine ansøgninger, du skal møde op i a-kassen, og du bliver sendt i aktivering. Det er mit bud, at det er et større arbejde at fuske med rådighedsgodkendelsen, end det er rent faktisk at stå til rådighed 😉

 • Jeg sprutter af grin over den med skotøjsæskeren!

  Gad virkelig godt se Zalando medarbejderens ansigt, når de åbner en kasse med mælkekartonlåg

 • Mobber man nogen ud af mødregrupper? For at lade sin baby smage is?
  Jeg burde være blevet mobbet ud af livet så! Min baby smager nærmest alt jeg propper i munden som ikke er cola.

  • Jeg lod så også min (nu 9-årige) datter smage cola – hun fik brus i næsen og kan stadig ikke lide cola og andet sodavand 🙂

 • Jeg læser medicin og gør det samme! Mine favoritter er: gonorre-diller, peniscancer, voldsomme traumer, inficerede sår og alt om analfysiologi. Hudsygdomme var GULD! Så kan alle de sarte ikke-sundhedsvidenskabelige lære ikke at snage, hæh

  • Jeg læser hudsygdomme (Derma) nu, og den bog topper de foregående med klamme billeder – bare så nekrotiserende fascitiis op i Google og så har i en idé om hvad de øvrige studerende på læsesalen bliver bombarderet med (hvis de da kigger væk fra bogen og Facebook)

Der er lukket for kommentarer.